reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
dziewczyny ja już ide się szykować bo dzis szalony imprezowy wieczór przed nami!:-)
Udanego wieczorku Wam również życzę!:tak:

buziole dla MERCUNI!:-)
a wszystkim choróbkom zdrówka!

Kinga baw sie dobrze.
Chorym zdrowka zycze.
Kasia u nas to samo. Kartony,kartony i kartony. Juz mam powoli dosc. Caly czas pakujemy i konca nie widac.
Jszcze nie wiemy gdzie sie wyprowadzamy fak. Bo z tamta super chata ostatecznie nie wyszlo. Wkurw mnie bierze bo do 20 mamy sie wyprowadzic i to sama poprosilam zeby miesiac wczesniej. A teraz lipa. NIe ma chaty . Jutro jeszcze jakies 4 ogladamy i dzis jedna.
Trzymajcie kciuki.

Zdrówka życzę wszystkim choruszkom. Tym małym i tym dużym :-)

Zapomniałam dodać, że u nas na topicku często pomagał czosnek rozwieszany. Wprawdzie śmierdzący to sposób jednak skuteczny.

Załączniki

• 48.gif
    48.gif
    38,1 KB · Wyświetleń: 66
ja uwielbiam takie glupoty
ale zapomialam ze to andrzejki
dzis nie ide nawet na browara, bo sie musze wyspac na jutro
no i obiecalam sobie nie pic po hallowen bo wrocilam o 4,30 nad ranem po 4piwach a to dla mnie duzoooo :tak:

reklama
Do góry