reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
scarlet no yoo Ty przecież karmisz piersią..:sorry2: solpadeine odpada, przykro mi. A może jakies ziółka do picia.. no juz sama nie wiem.
joasia17 u nas też jest zawsze problem przy ubieraniu:tak: walka niesamowita heh. Najbardziej przy zakładaniu czapki i kurtki.
Miłego spacerku! ja też się wybiorę z Filipek jak się obudzi

scarlet no yoo Ty przecież karmisz piersią..:sorry2: solpadeine odpada, przykro mi. A może jakies ziółka do picia.. no juz sama nie wiem.
joasia17 u nas też jest zawsze problem przy ubieraniu:tak: walka niesamowita heh. Najbardziej przy zakładaniu czapki i kurtki.
Miłego spacerku! ja też się wybiorę z Filipek jak się obudzi

Na razie ulga. Przeciwbólowy troche zadziałał i lecze mdłości colą. Już się zupełnie dobrze czuje, tyko ciekawe na jak długo?

U nas od zawsze walka przy ubieraniu i uciekanie a Olo szybki jest. Ale mam na niego sposób. Prosze go grzecznie, żeby podniósł rączki, żeby włożył do rękawka i nawet współpracuje, pod warunkei, że robi to sam. Potem go wkładam do wózka, przypinam i ubieram w kurtkę i czapke. Wtedy narzeka ile może.

He he. Przypomniałam coś sobie. Liwia od wczoraj uczy Olka mówić: "kocham". Efekty są takie, że Olo mówi tylko: "am" a ta się strasznie złości na niego bo myśli że chce ją zjeść. Tym bardziej, że ona jak go przytula to mówi "kocham" i całuje go, a on otwiera szeroko buzie i ją obślinia mówiąc: "am". Krzyczy na niego: "nie wolno mnie jeść, teraz miłość jest". Normalnie sikam ze śmiechu:-D

scarlet naśmiałam się z tego co napisałaś:-D hehe ah dzieciaczki;-)
Mój Filip teraz na dworze tak mi nie ucieka bo kombinezon nieco utrudnia mu swobodne ruchy:cool2: więc mam teraz przewagę. No ale co to będzie wiosną!:szok::-D

I ja witam kawusiowo.
Chwile mnie nie bylo a tu taka rewolucja:szok::szok:

Witam nowe mamuski i pozdrawiam serdecznie.

Te z odzysku tez:-D:-D:-DPiona.;-)

STOWKA DLA DITOWEGO ANDRZEJA.

Scarlet niezle to z miloscia. Posmialam sie troche.

Kasia Wy juz w nowym domku? I jak ?

Roni dawaj znac co po USG bo to chyba dzis. Nawet nie trzymam kciukow bo jestem pewna ze wszystko bedzie ok. Buziak

A z impreza roczkaowa to jeszcze nie wiem jak bedzie bo u tesciow w tym czasie bedziemy goscic. A ja nie bardzo rodzine meza znam wiec nie wiem kogo zaprosic.
Tesciowa ma pomyslec i wtedy zdecydujemy czy w domu czy w knajpie. Najgoirsze ze taty nie bedzie buuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:-:)-:)-:)-:)-( On dpiero 21 wyjezdza autem z Londka.

Sugar z tymi podwojnymi chrzcinami to niezly pomysl....moim zdaniem.

reklama
My chyba dzisiaj ze spacerku zrezygnujemy, nie cierpie pierwszych dni @ normalnie kręgosłup mi rozerwie zaraz:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ale ogólnie chodzimy codziennie po 2,3 h czyli jak raz nie pojdziemy nic sie nie stanie. Co do ubierania u mnie jest spokojnie tylko gorzej jak juz ubrana wyrywa się i krzyczy dadadadadada i stoi koło drzwi, wtedy ja w biegu sie ubieram cala zlana bo jeszcze musze z 4 piętra zejść:baffled:

Do góry