reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:-(
T nie wróci w listopadzie:no:
Może 1 grudnia:confused2:

Witam w czwartkowy zimny lodowaty poranek

reklama
naprawde, buuuuu....
jak sobie pomysle o tym, jak marzniecie do tego jeszcze, to brrrrrr... a swoja droga, palisz w tym piecu jeszcze, czy mi sie cos pohetalo?

nunus spal od 21 do 6 bez pobudki, wypil 220 mleka i dalej do 9 :-) suuuuper! bo sie nam przez te choroby przestawil troche, budzil sie tradycyjnie o 24 i potem o 3 na niezidentyfikowane placzki. o 3 to juz byl glodny, ale nie dawalam, zeby nie przyzwyczaic znowuz do nocnych pobudek ;-)
wredna mama. ale jakie efekty ;-)

i hurrraaaa dzisiaj mamy umowione spotkanie z facetem na odbior mieszkania, potem z kafelkarzem i ze stolarzem pierwszym (pewnie z wielu :-D) huehue :-)

ciekawe, co powiedza..

kasia, a swoja droga, nie wiem, czy to na tym watku bylo czy innym - odnosnie jedzenia twojego i zebractwa malego ;-) nie jesz, bo boisz sie miedzy jedzeniami podkarmiac? czemu?
moj regularnie dostaje "resztki z panskiego stolu" (joke), jak jemy i nic sie nie dzieje. no ale u nas to tycie ilosci, na smaczek tylko. twoj tak duzo je, ze sie boisz?
a co do cholestazy - co za glupota, zeby nie robic tych badan nigdzie indziej.. i co, ja do amg bede jechac.. nie ma mowy ;-)
zreszta nie mam takich objawow, jak pisalas.
tylko te swedziawki. coz. chyba musze przetrwac ;-)

hehe,
My właśnie wczoraj zostalismy bez żadnych pieniędzy....:sorry:
Na moim koncie 0,75 zł, na andrzejowym 2,33 zł....
w portfelu pustki
kredytowka od wczoraj zablokowana.
Miodzio.
Dziś aby usrobac na powrót z pracy do domu pozbieralam wszystkie drobne z szuflad, kątów i skarbonek Alki (oddam, promys:tak:)

Za to jutro mamy spotkanie z notariuszem, sprzedajemy pole, jak jutro nie dostaniemy kasy to będzie beka.
No mam nadzieję,że zapłacą od razu, nie będą ściemniać że przelew,że w poniedziałek i takie tam....:eek:

oj.

Ale fajnie, jak nam wpadnie kasa, ale i tak wszystko utopimy w hause;-)
Ale może w koncu sypialnię i pokój Alki wykończymy... bo na razie mieszkamy wszyscy w salonie który służy za sypialnię, bawialnię, jadalnię, i w ogóle za wszystko... (znaczy syf totalny) :cool2:

ale ise rozpisałam....

Helo lasencje :-) w sloneczny piękny dzinek :-) zaraz lece na zakupki :tak: mlody zostaje z moja siostra więc do kazdego fajnego sklepu będe mogła zajśc (z wózkiem masakra czasem)
Wczoraj wrócilismy wieczorkiem z CZD i chyba wsi ok bedzie tak mi sie wydaje nie było doktorki ma zadzwinić na koniec tygodnie ale z tego co podlukałam w wykresach to są lepsze niz poprzednie :tak: tak gwoli wyjaśnienie to robilismy badanie słuchu kolejne bo maluch ma problem z uszami tzn nie słyszał za dobrze ale w miare jego dojrzewania :-D sie troche polepszał :-) cale szczescie bo ja juz szalalam jak głupia ostatnie badanie wykazałay że juz jest na pograniczu normy wczorajsze mam nadzieje ze pokaza ze juz jest w normie wszystko :happy:
Sie rozpisała troszku
Co ja tu jeszcze miałam napisac?
Gratki za zabka dla nat :tak:
Suger juz niedługo i lżej bedzie :rofl2:
Hmmm skleroza zapomniałam co jeszcze

aenye nie wmawiaj sobie chorobsk
po prostu zimno sie zrobilo, kaloryfery grzeja to i skora bardziej sie wysusza
duzo pij i sie kremuj systematycznie i przejdzie
ja tez mam suche swedzace platy ale to ewidentnie od polskiej wody:sorry:

ditka zazdroszcze wszystkim jak czytam o wykanczaniu domu... teraz tymczasowy syf ale pozniej jak pieknie miec bedziecie

moja kasa tez na wykonczeniu a ty sms ze fakture za kom mam zaplacic 300zl... suuuper
z domu nie chychodze bo bruniasty ciagle z gilami lata, za oknem dupiascie i nic tylko dola lapac
pocieszam sie slaba kawa z duza iloscia mleka i ciastkami

byla u mnie qmpela z londynu wczoraj [przyleciala na glosowanie] i powiedziala ze baaaardzo schudlam hyhy
milouslyszec szczegolnie jak sie czlowiek ciagle lodami i ciastkami 'pociesza':sorry::laugh2:

Gratulacje dla nat i uściski dla młodego kamili - dobrze, że już dobrze:tak:, całusy w zagilony nos Brunka ;-)

kasu - ech, ale ja sys budowlany mam już od 10 prawie lat, kurde... Teraz dopiero myślęże z tą budową to się porwaliśmy z motyką na slońce....

reklama
Aenye nie ma już pieca od wiosny, bo wtedy jakoś zaczęliśmy remont, teraz mam piękny piec gazowy w łazience i śliczne rureczki, a gazu w nich niet i o niego walczę.
Ale póki co radze sobie jakoś z piecykami na prąd:confused2:
Sucha skóra, oj to swędzi mocno. Nie drap tylko mega smaruj nawet kilka razy dziennie:-)

Kamila fajnie że z uszkami lepiej:-)

Kasia_z dziękuje kochana i buziam:-)

Dita a masz na chleb:confused: Bo jak nie masz to pisz, mogę Ci pożyczyć, mimo iż myślisz że jestem potwora okrutnika:laugh2:

Do góry