reklama
..aenye
Mama grudniowa'06
naprawde, buuuuu....
jak sobie pomysle o tym, jak marzniecie do tego jeszcze, to brrrrrr... a swoja droga, palisz w tym piecu jeszcze, czy mi sie cos pohetalo?
nunus spal od 21 do 6 bez pobudki, wypil 220 mleka i dalej do 9 :-) suuuuper! bo sie nam przez te choroby przestawil troche, budzil sie tradycyjnie o 24 i potem o 3 na niezidentyfikowane placzki. o 3 to juz byl glodny, ale nie dawalam, zeby nie przyzwyczaic znowuz do nocnych pobudek ;-)
wredna mama. ale jakie efekty ;-)
i hurrraaaa dzisiaj mamy umowione spotkanie z facetem na odbior mieszkania, potem z kafelkarzem i ze stolarzem pierwszym (pewnie z wielu ) huehue :-)
ciekawe, co powiedza..
jak sobie pomysle o tym, jak marzniecie do tego jeszcze, to brrrrrr... a swoja droga, palisz w tym piecu jeszcze, czy mi sie cos pohetalo?
nunus spal od 21 do 6 bez pobudki, wypil 220 mleka i dalej do 9 :-) suuuuper! bo sie nam przez te choroby przestawil troche, budzil sie tradycyjnie o 24 i potem o 3 na niezidentyfikowane placzki. o 3 to juz byl glodny, ale nie dawalam, zeby nie przyzwyczaic znowuz do nocnych pobudek ;-)
wredna mama. ale jakie efekty ;-)
i hurrraaaa dzisiaj mamy umowione spotkanie z facetem na odbior mieszkania, potem z kafelkarzem i ze stolarzem pierwszym (pewnie z wielu ) huehue :-)
ciekawe, co powiedza..
..aenye
Mama grudniowa'06
kasia, a swoja droga, nie wiem, czy to na tym watku bylo czy innym - odnosnie jedzenia twojego i zebractwa malego ;-) nie jesz, bo boisz sie miedzy jedzeniami podkarmiac? czemu?
moj regularnie dostaje "resztki z panskiego stolu" (joke), jak jemy i nic sie nie dzieje. no ale u nas to tycie ilosci, na smaczek tylko. twoj tak duzo je, ze sie boisz?
a co do cholestazy - co za glupota, zeby nie robic tych badan nigdzie indziej.. i co, ja do amg bede jechac.. nie ma mowy ;-)
zreszta nie mam takich objawow, jak pisalas.
tylko te swedziawki. coz. chyba musze przetrwac ;-)
moj regularnie dostaje "resztki z panskiego stolu" (joke), jak jemy i nic sie nie dzieje. no ale u nas to tycie ilosci, na smaczek tylko. twoj tak duzo je, ze sie boisz?
a co do cholestazy - co za glupota, zeby nie robic tych badan nigdzie indziej.. i co, ja do amg bede jechac.. nie ma mowy ;-)
zreszta nie mam takich objawow, jak pisalas.
tylko te swedziawki. coz. chyba musze przetrwac ;-)
..aenye
Mama grudniowa'06
e, poczytalam sobie w necie, jakos chyba mnie to nie dotyczy jednak :-) uff :-) musze cos innego z tymi nogami wykombinowac
(czesciej sie myc, hehehehehehehehhehe )
(czesciej sie myc, hehehehehehehehhehe )
hehe,
My właśnie wczoraj zostalismy bez żadnych pieniędzy....
Na moim koncie 0,75 zł, na andrzejowym 2,33 zł....
w portfelu pustki
kredytowka od wczoraj zablokowana.
Miodzio.
Dziś aby usrobac na powrót z pracy do domu pozbieralam wszystkie drobne z szuflad, kątów i skarbonek Alki (oddam, promys)
Za to jutro mamy spotkanie z notariuszem, sprzedajemy pole, jak jutro nie dostaniemy kasy to będzie beka.
No mam nadzieję,że zapłacą od razu, nie będą ściemniać że przelew,że w poniedziałek i takie tam....
oj.
Ale fajnie, jak nam wpadnie kasa, ale i tak wszystko utopimy w hause;-)
Ale może w koncu sypialnię i pokój Alki wykończymy... bo na razie mieszkamy wszyscy w salonie który służy za sypialnię, bawialnię, jadalnię, i w ogóle za wszystko... (znaczy syf totalny)
ale ise rozpisałam....
My właśnie wczoraj zostalismy bez żadnych pieniędzy....
Na moim koncie 0,75 zł, na andrzejowym 2,33 zł....
w portfelu pustki
kredytowka od wczoraj zablokowana.
Miodzio.
Dziś aby usrobac na powrót z pracy do domu pozbieralam wszystkie drobne z szuflad, kątów i skarbonek Alki (oddam, promys)
Za to jutro mamy spotkanie z notariuszem, sprzedajemy pole, jak jutro nie dostaniemy kasy to będzie beka.
No mam nadzieję,że zapłacą od razu, nie będą ściemniać że przelew,że w poniedziałek i takie tam....
oj.
Ale fajnie, jak nam wpadnie kasa, ale i tak wszystko utopimy w hause;-)
Ale może w koncu sypialnię i pokój Alki wykończymy... bo na razie mieszkamy wszyscy w salonie który służy za sypialnię, bawialnię, jadalnię, i w ogóle za wszystko... (znaczy syf totalny)
ale ise rozpisałam....
kamila1983
Fanka BB :)
Helo lasencje :-) w sloneczny piękny dzinek :-) zaraz lece na zakupki mlody zostaje z moja siostra więc do kazdego fajnego sklepu będe mogła zajśc (z wózkiem masakra czasem)
Wczoraj wrócilismy wieczorkiem z CZD i chyba wsi ok bedzie tak mi sie wydaje nie było doktorki ma zadzwinić na koniec tygodnie ale z tego co podlukałam w wykresach to są lepsze niz poprzednie tak gwoli wyjaśnienie to robilismy badanie słuchu kolejne bo maluch ma problem z uszami tzn nie słyszał za dobrze ale w miare jego dojrzewania sie troche polepszał :-) cale szczescie bo ja juz szalalam jak głupia ostatnie badanie wykazałay że juz jest na pograniczu normy wczorajsze mam nadzieje ze pokaza ze juz jest w normie wszystko
Sie rozpisała troszku
Co ja tu jeszcze miałam napisac?
Gratki za zabka dla nat
Suger juz niedługo i lżej bedzie
Hmmm skleroza zapomniałam co jeszcze
Wczoraj wrócilismy wieczorkiem z CZD i chyba wsi ok bedzie tak mi sie wydaje nie było doktorki ma zadzwinić na koniec tygodnie ale z tego co podlukałam w wykresach to są lepsze niz poprzednie tak gwoli wyjaśnienie to robilismy badanie słuchu kolejne bo maluch ma problem z uszami tzn nie słyszał za dobrze ale w miare jego dojrzewania sie troche polepszał :-) cale szczescie bo ja juz szalalam jak głupia ostatnie badanie wykazałay że juz jest na pograniczu normy wczorajsze mam nadzieje ze pokaza ze juz jest w normie wszystko
Sie rozpisała troszku
Co ja tu jeszcze miałam napisac?
Gratki za zabka dla nat
Suger juz niedługo i lżej bedzie
Hmmm skleroza zapomniałam co jeszcze
kasuelf
mama grudniowa'06
aenye nie wmawiaj sobie chorobsk
po prostu zimno sie zrobilo, kaloryfery grzeja to i skora bardziej sie wysusza
duzo pij i sie kremuj systematycznie i przejdzie
ja tez mam suche swedzace platy ale to ewidentnie od polskiej wody
ditka zazdroszcze wszystkim jak czytam o wykanczaniu domu... teraz tymczasowy syf ale pozniej jak pieknie miec bedziecie
moja kasa tez na wykonczeniu a ty sms ze fakture za kom mam zaplacic 300zl... suuuper
z domu nie chychodze bo bruniasty ciagle z gilami lata, za oknem dupiascie i nic tylko dola lapac
pocieszam sie slaba kawa z duza iloscia mleka i ciastkami
byla u mnie qmpela z londynu wczoraj [przyleciala na glosowanie] i powiedziala ze baaaardzo schudlam hyhy
milouslyszec szczegolnie jak sie czlowiek ciagle lodami i ciastkami 'pociesza'
po prostu zimno sie zrobilo, kaloryfery grzeja to i skora bardziej sie wysusza
duzo pij i sie kremuj systematycznie i przejdzie
ja tez mam suche swedzace platy ale to ewidentnie od polskiej wody
ditka zazdroszcze wszystkim jak czytam o wykanczaniu domu... teraz tymczasowy syf ale pozniej jak pieknie miec bedziecie
moja kasa tez na wykonczeniu a ty sms ze fakture za kom mam zaplacic 300zl... suuuper
z domu nie chychodze bo bruniasty ciagle z gilami lata, za oknem dupiascie i nic tylko dola lapac
pocieszam sie slaba kawa z duza iloscia mleka i ciastkami
byla u mnie qmpela z londynu wczoraj [przyleciala na glosowanie] i powiedziala ze baaaardzo schudlam hyhy
milouslyszec szczegolnie jak sie czlowiek ciagle lodami i ciastkami 'pociesza'
Gratulacje dla nat i uściski dla młodego kamili - dobrze, że już dobrze, całusy w zagilony nos Brunka ;-)
kasu - ech, ale ja sys budowlany mam już od 10 prawie lat, kurde... Teraz dopiero myślęże z tą budową to się porwaliśmy z motyką na slońce....
kasu - ech, ale ja sys budowlany mam już od 10 prawie lat, kurde... Teraz dopiero myślęże z tą budową to się porwaliśmy z motyką na slońce....
reklama
Aenye nie ma już pieca od wiosny, bo wtedy jakoś zaczęliśmy remont, teraz mam piękny piec gazowy w łazience i śliczne rureczki, a gazu w nich niet i o niego walczę.
Ale póki co radze sobie jakoś z piecykami na prąd
Sucha skóra, oj to swędzi mocno. Nie drap tylko mega smaruj nawet kilka razy dziennie:-)
Kamila fajnie że z uszkami lepiej:-)
Kasia_z dziękuje kochana i buziam:-)
Dita a masz na chleb Bo jak nie masz to pisz, mogę Ci pożyczyć, mimo iż myślisz że jestem potwora okrutnika
Ale póki co radze sobie jakoś z piecykami na prąd
Sucha skóra, oj to swędzi mocno. Nie drap tylko mega smaruj nawet kilka razy dziennie:-)
Kamila fajnie że z uszkami lepiej:-)
Kasia_z dziękuje kochana i buziam:-)
Dita a masz na chleb Bo jak nie masz to pisz, mogę Ci pożyczyć, mimo iż myślisz że jestem potwora okrutnika