reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
tak na marginesie listopadowki zaczely sie rozdwajac jak szalone
i troche sie juz cykam sama :tak:

ale spakowalam torbe dzisiaj
duzy plus :laugh2:
lozeczko mam nadzieje bedzie za dwa dni
kupilam w koncu na allegro taki wiklinowy kosz poki co

Sugar ale to przeleciało jeszcze troszkę a się rozdwoisz;-)
jak fajnie będziesz mieć malutkie dzieciątko w domku:-D
ja czekam aż kuzynka się rozdwoi już jest po terminie 2 dni
a ona strasznie boi się porodu i chyba będzie mieć cc bo na dodatek
dziecko jest zle obrucone:confused::dry:
biedna całą ciąże wymiotowała :baffled:

zdrówka dla Iggiego

Sto Lat dla Milenki

ejo

u nas tez glutonsy

ja jestem sama, T polecial do Helsinek na szkolenie, dwa dni tylko na szczescie

wczoraj bylam na spotkaniu z kolezankami z LO i jedna z nich opowiadala straszna historie

jej znajomi poszli do supermarketu na zakupy z corka 5 lat i jak to dziecko latalo sobie to tu to tam miedzy polkami

w pewnym momencie nie ma Basi, szukali, ogloszenia te sprawy, nic, zglosili na policje

po 3 dniach dzwonek o drzwi, w drzwiach stoi Basia z karka na szyi "jestem po operacji usuniecia nerki, wszystko przebieglo dobrze":szok::szok::szok:

i faktycznie dziecko wrocilo bez nerki, fak porwali ja jako dawce:no:

jakis miesiac wczesniej byly badania krwi w przedszkolu, pewnie obserwowali juz jakis czas i tylko czekali na okazje:angry:

masakra po prostu

reklama
atol - :szok::szok::szok::szok::szok:

halooo - nikt nie zwrócił uwagi że moje dziecko ma ZAPALENIE OSKRZELI!!!!!????
Jestem z lekka przerażona, proszę o pocieszenie!!!!!:cool:

Do góry