reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
hej kofane :-)

my wczoraj poswietowalismy wczoraj :-D jak juz sie doczekalam tych upragnionych wynikow :-)

ja sie strasznie, strasznie ciesze, i wlasnie mysle, ze nam sie bedzie zylo lepiej! moze nie w sposob cudowny sie to stanie, ale malymi kroczkami!
najwazniejsze, co mi sie podobalo, to to, ze kampania PO byla, jak sam Tusk mowil - przyzwoita. i wlasnie przyzwoitego rzadu pragne, rzadu, ktorego sie nie bede wstydzic (pierwszy raz odkad sie urodzilam niemalze).
takiego rzadu, gdzie afera nie bedzie gonila afery, takiego rzadu, gdzie nie bedzie nienawisci i agresji, takiego rzadu, ktorego bedzie przyjemnie posluchac.
i popatrzec :-)

ogolem - DLA MNIE STAL SIE CUD I TAK.

jakby pis wygral, chybabym padla.. serio, bomba pod jego domem itp. nie cierpie gnojkow.

i faktycznie - zobaczyc mine kaczorow = bezcenne!!!!!!!!

sugar - trzymam kciukasy, zeby sie nie rozwinelo.. ja nauczona doswiadczeniem dalabym mu juz ten uodparniajacy esberitox.

carolans
- no to sie nasi synkowie tego samego dnia urodzili ;-) pozdrawiam!!! wklejaj fotki, opowiedz wiecej o sobie, facecie, synku, porodzie, problemach i szczesciach! buzka :-)

esberitox uodparnia, czyli wlaczasz przy infekcji (albo i bez) i dajesz przez 30 dni. ponoc dziala cuda :-) (sie naczytalam ;-) )
i na dodatek udraznia zatoki :-)
jest niby od 6rz, ale moj cudny lekarz, a nawet babka w przychodni, polecala. 8 kropli 3 razy dziennie w infekcji, ja bede dawac potem chyba 5 kropel dziennie tylko.

my dopiero kilka dni dajemy, ale licze, ze juz wiecej infekcji nie bedzie :-) przynajmniej w najblizszym czasie..

Witam w nowej Polsce :tak::-D:tak:

kurde jak się ciesze, że ktoś (czyli my) wreszcie wykopał psych-kaczki :rofl2:

Maja ale z Marasa to twardziel :cool2:, mój się boi dentysty panicznie :-p
Sugar buziale dla chorowitka :-(
carolans witamy i zapraszamy do udzielania się :tak:

reklama
Kurde, moje glucisko dostało zapalenia oskrzeli od kararu:wściekła/y:
Dostała antybiotyk, na szczęście to lekkie zapalenie.
W nocy darła ryja, ja byłam nieprzytomna z powodu kamieni tam gdzie nie trzeba, Andrzej ją w wózku lulał pół nocy
fak:wściekła/y:

allegro cały dzień szwankowało aż padło, hehe

maja - dziękuję za complementa, hehe ;)

Do góry