reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Haloo
Widze ze nowa PL sie podoba. Ja tez cudow sie nie spodziewam chociaz ciesze sie ze PO wygrala.

M u dentysty hehehehe panicznie sie boi heheh.
Normalnie sie za nim stesknilam.
Moze na jakies zakupki skoczymy jak wroci.
Tylko troche zimnoooooooooo brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Carolans witaj i prosimy sie udzielac.Wiekszosc moich londynskich znajomych jest z Krakowa. Kocham to miasto.

Dita juz dawno chcialam napisac ale jakos mi z glowy wypadalo: Cudny avatar.

reklama
Ale się cieszę że kurduple przegrały
normalnie szaleję z radości

Witam nową Mamusię:-D
Maja ja przełamałam strach jak byłam u dentysty nie taki diałbeł straszny:-D
już się nie boję

mi zależało tylko na tym żeby PiS nie wygrał
bo jak widzę Kaczyńskiego to mi się krew w zyłach gotuję
jeszcze trzeba jakoś drugiego udu.pa usunąć z rządu i będzie git

pozyjemy zobaczymy co bedzie...jak dla mnie gorzej juz byc nie moze, sposob uprawiania polityki przez PIS ich sympatia wobec radia maryja jest nie do przyjecia, obluda, obluda i jeszcze raz obluda, a na dodatek KAczynski nie potrafil przyjac porazki z podniesiona glowa, jego przemowienie wczorajsze = zenada

reklama
a z innej beczki
moj maly cos chory
od rana ma chrype i pokasluje i troche leci mu z nosa
do tego marudka
na szczescie spi ladnie teraz ale strasznie mi go zal
dostalam prikaz zeby poki co dac cebion wapno wit C i cos do nosa
goraczki na razie nie ma
zobaczymy jak bedzie

dzisiaj przyszly czesci do mojego nieszczesnego krzeselka do karmienia ktore szymon kupil malemu w stanach
zlozylam i mlody siedzi jak na tronie :tak:

Do góry