reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

atol :-D, .... a może spróbuj coś w rodzaju tej niani z telewizji, jak zrobi siu siu do nocnika to na lodówce jakieś tam uśmiechnięte buźki naklejaj a jak będzie ich np 3 to jakaś nagroda , może tak ją zachęcić:confused:,

reklama
tez wpadlam na kawke i sniadanko do was :-D to juz taka moja tradycja, codziennie tak zaczynam dzionek :-D a jak nie moge to mi sie az tej kawy pic nie chce.. ;-)

atol
- ja wlasnie slyszalam, ze to swietna metoda - puscic przez trzy dni bez majtek i niech sika. w koncu zobaczy, ze lepiej na nocnik lub kibelek, ze nie bedzie mokra.

moj syncio mial dzis jedna pobudke, ze az dwa razy wstawalam, bo plakusial cos. ale w koncu zasnal. to bylo ok. 1. a potem spalismy do 8.30 i godzina zabawy samotnej w wyrku :-) to mi pasi!! ;-)

atol
- ja wlasnie slyszalam, ze to swietna metoda - puscic przez trzy dni bez majtek i niech sika. w koncu zobaczy, ze lepiej na nocnik lub kibelek, ze nie bedzie mokra.

u mnie to nie dziala niestety

juz latala kilka dni bez pampka, zasikala wszystkie rajtki i gacie i efektu zero jak na razie

najgorzej ze jak mnie nie ma w domu to nikt nie chce sie tak bawic

helo :-)
Nocka super :-) mały wieczorem brykał w łóżeczku do 21,30 co mu sie zadko zdaża tak długo i jak juz usna to spał do 6 :szok::-) troche pogadał dostał smoka i spalismy do 9 :tak: super
A kaszke humany wkońcu znalazłam niedawno w Auchanie :-) kupiłam wanilie mniam mniam i truskawke z jogurtem mały w niebo wziety :tak::tak:

No ja tez kawusia:-D

Atol - a stosowałas tetrę? takie majty specjalne+tetra, nie zasika ubran a bedzie miała mokro.
Ale to moze tez byc taka forma hmmm nazwe to "zazdrosci", ze Helenka w pampki a ona "musi" jakis nocnik. No na przekór

reklama
Do góry