reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Ale pogoda :confused2:
najchętniej nie wychodziłabym dziś z łóżka , a moje cudne dziecko jak nigdy postanowiło wstać dziś wcześniej :dry:
ale nie ma to jak dobra kawa , w wirtualnym towarzystwie koleżanek z bb ;-)

reklama
Helen tez tatatatatat

mama jest tylko w chwilach mega potrzeby i histerii

ale jeste zla fak, fak fak

u nas edukacji nocnikowej Hanki of kors cd

mam teraz przymusowe ziedzenie w domu bo wszyscy chorzy i nie ma kto z dziecmi siedziec wiec kolejna proba

efekt? jak ja wysadze w odpowiednim czasie( a to trudno utrafic) to zrobi na nocnik

a jak nie to leje pod siebie, albo sie chowa w kat i leje i jeszcze twierdzi ze nic nie zrobila:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

a jak sie pytam a nie przeszkadza ci tak chodzic jak jestes mokra? to mowi ze nie

no to chodzi mokra juz 15 min, mam to w d.....

witam z ranka u nas nocka super , aż do pracy zaspałam, Alicja - budzik nie zadziałała:-D, dałam na wieczór kaszkę a potem mleczko i może dlatego była spokojniejsza, zawsze było mleko mleko.

Kaszka Hummana ryżowo kukurydziana waniliowa13 wit + jod i zelazo+ inne minerały - kupiłam bo kiedyś któraś z Was pisała że daje i że super, faktycznie Alicja niamniusiała że hej, tylko chyba za mało zrobiłam 150 ml wody + kaszka wyszło ok 170,a ona zjadła by jeszcze więcej :confused:

Kate dzięki za stronkę :tak:znalazłam swoją klasę z LO , a nie przypuszczałam że tam będzie zajrzałam z ciekawości co to takiego - muszę się tam dopisać- może kiedyś też jakieś spotkanko będzie:tak:

A co do figury ja mam do zrzucenia jeszcze 2 kg do wagi z przed ciąży, ale nie mogę się ograniczyć ze słodyczami, brak silnej woli, normalnie nałóg jakiś:wściekła/y: czy cóś.

atol mam nadzieję że masz ciepło w domku, bo inaczej to mała może się zapalenia pęcherza nabawić albo jakiegoś innego paskudzstwa, może lepiej ją przebierz;-)

reklama
Do góry