reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
a ja dzis z mlodzieza bylam u kumpeli ktora urodzila tydzien temu 2 synka ( pierwszy jest 8 miechow starszy od ignaca)
jesuuuuuuu jaki ten maly jest mikroskopijny!!!! juz sie odzwyczailam od takich mikroludzi
i oni generalnie sa duzo latwiejsi w obsludze niz nije nakrecane dziecko hehe
praktycznie caly czas spal i troche jadl
moje dziecie natomiast ganialo za kotem caly dzien
starszy synek z babcia byl gdzied od rana

przyszlam do domu o 19 30, oni mieszkaja w domu obok,malolat do kapania i padl jak kawka

wkleje foty na galerii

atol co do spotkania to ja jestem redi anytajm wiec sie dostosuje

czyli moze byc 14 w niedziele? bo Hanka ma isc na basen to zostaje mi tylko Helen z czego jestem zadowolona i moze tak okolo 11-12?

jak tam inne laski?

reklama
Do góry