reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
hehe, ja nie baluje...
ale moje dziecko owszem GRRRRR zamulal na maksa od 20, zasnal w aucie, jak przyjechalismy to sie rozbudzil, a po kapieli juz w ogole i szaleju dostal normalnie!!! od 15 min Dawid go buja w foteliku, ten juz wyglada, ze spi, a jak przestanie go bujac - zaczyna gadac. no co jest grane????

ale fajnie laskom :-) u nas taka dupiata pogoda, caly dzien pada, mam nadzieje, ze na slasku lepiej :-)
ja gotuje rosolek dla nas i osobno dla nunusia, mniam :-) i nadrabiam bb-mowe zaleglosci :-)

jestem zadowolona, bo udalo mi sie dzisiaj zalatwic prezent na chrzciny - przyszla paczka z niania elektr. fisher price - to juz sukces, bo wczoraj ja zalicytowalam ;-) i nie wyglada na swoja cene. kupilam za 72zl, a ma super opakowanie i wyglada rewelacyjnie. a chodzilo mi o to, zeby miala wlasnie najprostsze funkcje, dobry zasieg i gwarancje.
i kupilam dzisiaj kolo mnie w jubilerze super bransoleteczke ze zlota na reke malenstwa za 90zl (znajoma mamy prowadzi i dala mi 20% upustu!!) z taka blaszka, a na niej wygrawerowalam imie i date urodzenia :-) slodko :-) chyba Plumek ma takie cos? ja tez mialam, i moja sis tez :-) wiec mam juz prezent z glowy, ufffff, i nawet nie poszlam z torbami :-)

w ogole cos mi humor dopisuje :rofl2: to chyba zapach rosolku, bo moj men oglada jakas sensacje i nici z romantycznego wieczorka :-) ale sobie poczytam i pozre slonecznika :-D

"chyba Plumek ma takie cos?"

ma ma :tak:
wygrawerowane imie i date chrztu

Patrycja a jak ty sie czujesz wogole?
juz jakies ciazowe dolegliwosci?

wlaaaaaaaaaaaaaaasnie!!!
kamilka mnie o to pytala juz :-) zapomnialam odpisac, przepraszam!

wiec tak - ogolnie W OGOLE nie czuje tej ciazy, na tym etapie z Filipem mialam juz mega mdlosci od dawna (zaczely sie ok. 7tc), w pierwszej ciazy - juz od 5tc mialam mdlosci masakryczne, az wymioty. a teraz niemal nic - doslownie moze dwa razy mnie lekko zmulilo, ale niemal niezauwazalnie. a z Filipem to az prowokowalam wymioty pare razy, bo chodzilam po scianach z tego okropnego uczucia. choc przyznam, ze i z Filipkiem moglabym takie ciezkie poranki policzyc na palcach obu rak.

i nie sikam czesciej, tylko w nocy wstaje 2 razy, ale to przy okazji Filipa. troche mnie ciagnelo w dole brzucha przez jakis tydzien, ale niebolesnie i naturalnie - macica sie powieksza i podchodzi do gory :-)
i tylko nie mam ochoty na jedzenie zbytnio (choc z Filipem mialam niemal jadlowstret, teraz az tak drastycznie nie jest), jem dwa posilki dziennie i to niewielkie. i wiele rzeczy mi smierdzi :rofl2: znowu te pieprzone, wszedobylskie spaliny... normalnie najgorzej mi smierdza one wlasnie :-) i wiem, ze bedzie coraz gorzej. z F. normalnie budzilam sie z tego smrodu :wściekła/y:

i znowu CHLEJE (bo nie pije w normalnych ilosciach) wode gazowana :-D

i nie ciagnie mnie slodkie :-D

tylko prosze nie krzyczec, ze bedzie chlopczyk, bo ugryze :-D :-D :-D

to bedzie dziewczynka!

pije redssa... mialam ciezki dzien
ugotowalam 4obiady dla malego rzadnego nie ruszyl
nie spal caly dzien i o 18 zasnal juz na noc, na amen...
o 20.30 obudzilam go by nie zrobil mi jazdy o 4 nocy
wlasnie zasnal i co 5min sie budzi ...chyba zeby

no to fantastiko :-)

oczywoscie zycze ci coreczki ale jak bedzie 2 chlopcow to tez bedzie super
przy takiej malej roznicy wieku beda sie fajnie bawic!:tak:

Nieisotku ja Ci z głębi serducha życze, żeby się to wszystko wreszcie raz na amen skończyło:-(

...aenye będzie co ma być ja Ci życze dziewuszki
ale jak będzie men to też super jak pisze Kicia będą się fajnie bawić:tak:
podrzuć mi troche rosołku boś mi ochoty narobiła

T. dzisiaj się źle czuje
a ja się boje tych dni
widze, że go to wykańcza:-(

reklama
Do góry