reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

fajnie :-) lubie takie proste filmy :-) dla relaksu. a dawno nie ogladalam juz takowego :-) (a po tradycyjnej sieczce na fpff sie przyda. nie zeby zle filmy, ale mocno przyciezkawe)

ja raczej na 100%, chyba ze mi cos nagle wypadnie, ale nie sadze.

Roni, kombinuj neta!!!!

buziaki na dzien dobry :-)

wyjezdzajacym - szerokiej drogi i superanckiej zabawy :-)

a co z nonkiem? jedzie do istebnej? i jak u niej w ogole? kto w kontakcie, prosze pozdrowic!

maju
- co do zakupkow, ktore zrobilas, mozesz przekazac moze kasi albo roni, jak beda i mi podac nr konta, to ci wplace pieniazki :-) a z laskami sie zobacze predzej czy pozniej :-)

reklama
Biedne chorowitki!! sciskam wszyskie i wszystkich!

U MNIE ZAMIESZANIE Z WYBOREM PROJEKTU I NIE MAM CZASU NA BB :-(

Helo u nas nadal goraczka mam nadzieje ze ostatni dzien bo to juz trzeci :-(
Super że juz za niedługo sie zobaczycie co niektore :-) zazdroszcze spotkań grudniowych mamus tych popijajacych i tych kinowych :tak:
U nas remont wrze dzisiaj hydraulik bedzie kran w kuchni przenosił zeby ze zlewu był a nie ze sciany :-) mam nadzieje ze sie sciany nie rozwala i rury tez nie bo cos nam ostatnio wszystko sie tam sypie :szok: nikomu nie polecam kupowania starych mieszkań :-D:-D mamy dziury w stropie, jakieś blachy i szyby odkryliśmy zamórowane w scianie :szok::szok: druty w podłodze :-D szok w trampkach i wszedzie wiecej piachu niz cementu :cool2:

kamila kondolecje:eek:
ale dasz rade ja zawsze podczas remontu myśle o efekcie końcowym i pomaga:-D

ostatnio przemalowaliśmy duży pokój i wydzieliłam kącik dla Młodziana
wczoraj byliśmy w Manufakurze w lerla merla i wybieraliśmy dekoracje na ściane

udanych imprez

reklama
Do góry