reklama
sugar ja tez Cie kopie, ale jak nie chce Ci sie to olej, jutro tez jest dzien, a sama musisz sprzatac? kobito Ty przeciez ciezarowa! Konkubenta zagon.
Kate, Dita a co z Francja????? Strasznie ucichlyscie? A ja juz lozka poslalam dla Was ;-)
Kate, Dita a co z Francja????? Strasznie ucichlyscie? A ja juz lozka poslalam dla Was ;-)
..aenye
Mama grudniowa'06
chodzi o maje... kate miala w podpisie dluuuuugo.
kate, super :-) strasznie sie ciesze!
mlody marudny na maksa, caly czas niemal plakuli. dalam szybko zakupiony ibufen, bom w gdyni i dziaaaaala. na razie mlody usmiechniety gania za autem. dzizas. co za masakra te zeby...
najlepsze, ze czerwone i podpuchniete ma gorne jedynki i ............ dolne i gorne trojki....
kate, super :-) strasznie sie ciesze!
mlody marudny na maksa, caly czas niemal plakuli. dalam szybko zakupiony ibufen, bom w gdyni i dziaaaaala. na razie mlody usmiechniety gania za autem. dzizas. co za masakra te zeby...
najlepsze, ze czerwone i podpuchniete ma gorne jedynki i ............ dolne i gorne trojki....
reklama
Aenye - u mnie 1-2 dni przed wykluciem zęba jest taki hardkor, na razie sie nie łam, bo może akurat to samo jest.
Co do podpuchnięcia, to spuchło mu juz pół szczęki....
Na niezidentyfikowane dziwne gorączki polecam bad. moczu plus posiew.
A my fak fak fak chorzy :-( Istebna chyba odpadnie, chyba że zaliczymy cudowne ozdrowienie. :-( Buuu buuu buuu a tak się cieszyłam :-
-
no:
Co do podpuchnięcia, to spuchło mu juz pół szczęki....
Na niezidentyfikowane dziwne gorączki polecam bad. moczu plus posiew.
A my fak fak fak chorzy :-( Istebna chyba odpadnie, chyba że zaliczymy cudowne ozdrowienie. :-( Buuu buuu buuu a tak się cieszyłam :-