reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Sto lat dla Milenki

Dzieki Milka .Tez mam nadzieje ze sie uda. Chociaz tu maja jakies dziwne czarne listy i mam nadzieje ze przez nieuwage nie znalezlismy sie na takowej. W poniedzielek powinnismy sie dowiedziec.

reklama
zalegla stowa dla Mileny

maja trzymam kciuki, pewnie ze lepeij swoje niz wynajmowac

u nas kolejna nocka do d upy, Helen i Hania zaglutowane na maxa

oprocz kataru zero objawow jak zwykle, wiec generalnie nic strasznego, ale ten katar jest mega meczacy dla dzieci, zreszta nie musze wam pisac

Helen sie budzila co 30 min, hanka spala z nami i krecila sie, plakala, masakra

jestem mega niewyspana, niedlugo i mnie chyba wezmie, oby nie

jade dzies na caly dzien do rodzicow, wiec do jutra

hej, laski :-)

alez z was chorowitki! u nas na szczescie wszyscy zdrowi, odpukac, tylko Fiolek smarcze troche jeszcze.

nie, Cichopka i Rusinki nie widzialam, ale moze byly, nie wiem. w ogole ogladalam wczoraj gale konczaca i zenua, zenua.. nie znosze torbickiej..!
no ale ogolnie masakren :-)

mniejsza o to :-) fajnie sie pracowalo i na pewno za rok to powtorze, a moze juz normalnie na stanowisku bede pracowac, na co licze :-)

Sto Lat dla Milaczka

Pogadałam wczoraj z M. i ....
Rano zrobił pierwsze postępy
wziął Dawidka a ja sobie pospałam do 9:szok::-)
i zrobił mi kawę:-)
Do tej pory zawsze mi pomagał przy Dawidzie i nie było problemu
ale ostatnio się jakoś tak porobiło że nie chce pomagać
on też jest zmęczony i chciałby mieć dzień dla siebie
a ja mu cały czas mówię "zrób to zrób tamto..."
wina leży też po mojej stronie-nie zaczęlam analizować problemu od siebie
tylko obwiniałam jego za wszystko:zawstydzona/y:
Mam nadzieję że będzie już dobrze:-)

Wszystkim chorowitką zdrówka życzę:-):-)

hej wszystkim - wróciłam z ku rwa nadprogramowymi 2 kilogramami, fakin szit - no tyle żarcia, jak tu nie skosztować wszystkiego....Ale od dziś dieta spowrotem i mam nadzieję na szybką poprawę.:dry:
Karlskrona piękna, jak zawsze, Prom super i cholernie drogi (żywiec 0,33 10 zł:szok:). W nocy trochę huśtało, Ala dostała choroby morskiej i się wyrzygała (na szczęście dobiegła do wc):-D:-D, poza tym obie się przeziębiły, Ala ma gorączkę, Nat gluty do ziemi,fak.
Ogólnie gites, polili, pojedli ,wrócili;-)

Filipek - jak nie ma innych objawów to się nie martw, 3dniówka albo zabki na 100%
aenye - gratuuję impry, 100zł talonów no ku rwa jego mać, inni tyle mają na 3 miesiace i musza z tego utrzymac siebie i dziecko, kuuurwa, ale sprawiedliwość.... Dlaczego jak ktoś jest bogaty, to jeszcze mu dają ze wszystkich stron?????
Anitka - pozdrawiam
Kate - nic sie nie martw brakiem zębów, jeszcze się doczekasz;-)

Seta Milaczek i Trojaki:tak::tak:

tyle chyba, może później wkleje zdjęcia.

czy wasze maluchy przy 3dniowce mialy goraczke caly czas czy udawalo sie wam zbijac co jakis czas, bo moj ma caly czas i i sie martwie...
nienawidze goraczek
jakie sa jej nastepstwa u maluszka? chyba nic mu od niej nie bedzie

lipa ta 3dniowka

reklama
nieistotku, moj mial non toper temp, nawet tu na forum pisalam, ze nic nie dziala, nic nie zbija, czy moge czesciej mu przeciwgoraczkowce dawac itepe. owszem, po czopku czy nurofenie na chwile byla temp mniejsza, ale min. 38. wtedy nunulek zasypial. a po 3,4h znowu maks. i tak cale, pelne dwa dni, dopiero nad ranem trzeciej nocy cos jakby sie uspokoilo, normalnie jak reka odjal. i rano juz mial wysypke, najwiecej na brzuszku, szyi. ale malo, bo moj taki nie syfowy w ogole, na szczescie.
trzymam kciuki.

a goraczka generalnie, jak trwa dluzej niz 3-4 dni moze odwodnic organizm, czy nie? na pewno jest grozna w nadmiarze, ale skoro organizm walczy, to tez dobrze.
a wiesz, ze trzydniowka moze trwac i krocej, i dluzej niz trzy dni? jak do wt nie przejdzie to do lekarza idz, ale nie martwilabym sie specjalnie. o ile nie ma innych objawow, nie boli go brzuszek (zeby tfu tfu sie cos niby w srodku dzialo), tylko marudzi, to spox.

Do góry