reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

nieistotku, ja polecam czopki, jak walczylam nurofenem niemal zadnej zmiany nie widzialam.. a czopki od razu pomogly. trzymam kciuki. mi to wyglada na trzydniowke, u nas tez b. wysoka goraczka i zadnych innych objawow, maly niemarudny.

moj Filipek tez chorutki ostatnio, znaczy juz jest duzo lepiej. w sumie to chyba tylko katar byl, a dosc mocny i splywal mu ostro do oskrzeli i kaszlal biedulek duzo. nocki najgorsze, bo zatykalo go co chwile i sie budzil z placzem. temp dwa dni 37, wiec dalam eurespal (wg lekarza) i po 2 dniach przeszlo. a jak mi pieknie zaczal spac chlopak :-D jakies 16h na dobe. no ale od wczoraj eurespalu niet, wiec zanotuje pewnie spadek tego snu ;-)
teraz juz tylko odkasluje wydzieline i git. ale marudzil mocno dwa pierwsze dni. i strajkowal z zarelkiem, ale juz w normie, je za dwoch.

ja juz po pracce, dzisiaj chyba tylko bankiet na zakonczenie zalicze jeszcze.
moge pokrotce swoje refleksje wkleic ;-)

FPFF to impreza dla szych i tylko i wylacznie dla nich, nie ma co gadac, ze nieprawda, bo nikt "nie z branzy" (szeroko pojetej) i bez kasy nie dostal zaproszenia :-)
Orlos buc, poza tym straszna ciota jak dla mnie
Beatka Kawka pozal sie boze aktoreczka z samego zycia, zagrala w dwoch czy trzech lepsiejszych projektach i wieeeeelka gwiaaaazda..
Brodzik cudna i kochana, Grabowska to samo
Materna stary podrywacz, ale fajny
Damiecki GORRRACY i sliczniutki, normalnie gdybym nie byla szczesliwa zona i matka to zjadlabym, albo choc nadgryzla gdzieniegdzie ;-)
Kuba Wesolowski ma wiesniacka fryzurke, ale chociaz umie cos do mikrofonu z sensem powiedziec (czego nie wiedzialam po jego idiotycznych programach w rodzaju projekt plaza)
Linda tyciusienki, normalnie nizszy i mniejszy ode mnie niemal
Jerzy Stuhr tylko zgrywa takiegodobrotliwego, fajnego, przystepnego faceta... niby klasa, ale troszke sie rozczarowalam jego podejsciem do ludzi..

wiecej grzechow nie pamietam, sporo osob bylo naturalnych i milych, ale niestety ogromnej wiekszosci sie we lbach poprzewracalo.. polski szou-biznes, pozal sie Boze.. a same megagwiazdy wyrosly..

ale najlepsze, ze aktorki dostaly bony na 1000zl na kolekcje arytona, co dopiero za rok bedzie w sklepach... kurde :-) az normalnie chcialam zawinac jeden ;-)

potem wiecej napisze, teraz do mlodego pedze :-)

reklama
Nieistotna u nas mały zawsze miał tak przed 37 a jak mu lazł ząb (a przynajmniej tak myślę) to tem dochodziła do 39 z kawałkiem zbijałam czopkiem i w dzień miał troche ponad 37 i na wieczór trochę więcej. Ale u nas trwało to tylko dwie noce z czego ta druga to już tylko taki stan podgoraczkowy. Mineło i wsio ok :tak: ale zęba nie ma od tamtej pory nowego :-D:-D:-D:-D

nieistotku, ja polecam czopki, jak walczylam nurofenem niemal zadnej zmiany nie widzialam.. a czopki od razu pomogly.

no u nas zupełnie odwrotnie było :dry: czopki nawet troche temp. nie zbiły - dzięki Bogu Dita powiedziała mi wtedy o istnieniu nurofenu :tak:
Nieistotku też mi się wydaje , ze to trzydniówka - zdróweczka dla Filipka życzę ! :tak:

Lucky utul biednego Minisia i 3maj się dzielna kobieto ! ;-)

Patrycja 3mam kciuki za mieszkanie ! ;-)

No i składam zaległe życzenia dla wszystkich małych jubilatów , dużych solenizantów i wszystkich , którym się owe życzenia należą ;-):-)

U nas wszystko ok - wszędobylskie dziecko pochłania mnie do tego stopnia , ze nie mam czasu dosłownie na nic :dry:
Poza tym zaczęłam organizować powrót do pracy i szczerze mówiąc nie mogę się odczekać kiedy to nastąpi ( niebawem niebawem ;-) )
Ładnie chudnę - dieta + ćwiczenia + bieganie codziennie po minimum 40 minut dają szybkie efekty , ale jeszcze 8 kg przede mną .
I tyle u mnie :cool2:

Pozdrawiam Was wszystkie i mocno mocno całuję !

anita gratulacjony

ja tam lubie Kinge Rusin

my bylismy na spacerku w lesie, super pogoda

dziewczyny zaglutowane, nocka do d upy, juz sie boje tej

spadam, helen chyba przysnela, jescze spacyfikujemy Hanke i w kimono, mam nadzieje

pa

..Aenye powodzenia z mieszkaniem:-)
Anitko buziam i D ucałowany:-) I juz zdrowiutka cała pupka:tak::happy:
Roni Marek nawet jako wujek jest mega fantastyczny;-):happy:
Kamila współczuje nocki:-(, ostatnio mama same takie:eek:

Moja kumpela dziś urodziła synka OLIVERA:happy::happy::happy: Ważył 3350. Dzielny chłopiec zapatrzony w tatę:-)
No i cieszę sie strasznie bardzo:-)
Jadę dziś na grilla z bachoros do znajomych i bedziemy "opijać", "-" bo sokiem pomarańczowym pojawienie sie na świecie kolejnego git faceta:-D

:happy::happy::happy:

pogratuluj kolezance

ale sie wyspalam fak:angry:

Helen budzi sie co chwila no a oczywiscie tylko ja w tym domu zdrowa jestem i wstaje do niej

jestem mega wsciekla, chyba szalu zaraz dostane

co do podejscia tatusiow do dzieci
Marek jest cudownym ojcem, co wiedzialam zanim zaszlam w ciaze
jego podejscie tylko potwierdzilo to co juz bylo wiadomo od dawna
od powrotu nawet razu nie wstalam do Dzona w nocy
nie przewijalam kupy
mam cos w rodzaju "urlopu"
teraz zabral Mlodego do Pruszcza a ja pije kawke
napewno tez pojawienie sie Jaska zadzialalo na nas pozytywnie, umocnilo to co nas laczylo i mi dalo wieksze poczucie bezpieczenstwa

Roni też bym tak chciała
u nas z dnia na dzień gorzej
nie wiem co robić????
a za nie długo ślub...
a ja nie jestem pewna czy chcę:-:)-(
a przed pojawieniem dziecka myślałam że też dobrze go znam-ale się pomyliłam:-:)-(
mam doła ogólnie

reklama
wiesz czarna chyba nie ma co porownywac faceta 10 lat starszego, po prostu jest madrzejszy i bardziej doswiadczony zyciowo, sorki nie obraz sie to moje zdanie

jestescie jescze bardzo mlodzi oboje i musicie sie "dotrzec", po prostu powiedz mu ze takie jego zachowanie ci nie odpowiada, w koncu sama sobie dziecka nie zrobilas

Do góry