reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Stooffka dla Helen, Dominika i Jasia!!!!!!!!!!!!!!!

Roni, a może je dżast upiecz w piekarniku? He? Możesz w miejscu ogryzka wyciąć i twarożek (albo taki jak do naleśników z żółtkiem i cukrem, albo homogenizowany) zapakować. :-) Z netu polecam blueconnecta Erowego, nie wiem czy u nas się na nim nie skończy (znaczy się mamy chyba z 6 operatorów podłączonych kablem w nowym mieszkaniu, ale już mam dość kabli). Brat ma i super zadowolony. No i nie musisz jakichś kabli/modemów Bóg wie gdzie ciągnąć. I net jest zawsze z tobą. Fajna sprawa.

My dziś odbieraliśmy, napisaliśmy wiele uwag, mają poprawić, drugi odbiór po Istebnej.
Ogólne wykończeniówka dramat, plus okna do wymiany, regulacji, jednego gniazdka nie ma, drugie gdzieś wstawione z dokładnością pół metra... ściany pomalowane pożal się Boże, narożniki dramat, kibel z kątem dalekim od prostego, za to z dziurą 3cmx15cm gratis... Brak spadku i tynku na balkonie, wszystkie gniazdka zamalowane farbą, za to 5 dziur na kable operatorów tel i netowych co nie było ich w projekcie (hehe lobbysci), grzejniki na przerdzewiałych zaczepach, odpadające gniazdka. Ogólny syf. Czego zresztą się spodziewaliśmy. Ale mają poprawić i po Istebnej już odbierzemy, co by się nie działo, bo jak teraz nie poprawią to i tak nie poprawią pewnie.
Ale mieszkanko ogólnie fajne :-) Już niedługo, niedługo :-):-)

Kate kochana ja wiem o czym mowisz i co to za metoda.Czasami uswiadamia ze problemem jest cos innego niz by sie z pozoru wydawalo. Widzialam nawet jak to w praktyce wyglada.
Aj szkoda mi nawet gadac o tym moim M. Zobaczymy jak to dalej bedzie.Dzis sprobuje z nim pogadac.MOze cos dotrze.

Grunt, żeby szyby wymienili, resztę trochę nie wierzę, że zrobią, ale... może...
Blueconnect 2MB dla mnie jest dość szybkie... co wy tam chcecie ciągnąć? ;-)
W neostradzie mi się nie podoba ich świetny modem, co się za 7 razem łączy, za to lubi się rozłączyć...

nie mowcie mi o chudnieciu bo mnie cos strzeli
jesuuu
jak sie pozbede nr 2 to chyba bede sie katowac od rana do nocy

co do facetow to my sie klocimy o duperele albo o to ze mowie cos do niego 8 razy hehe

co do zmiany zycia o 180 % to ja jesli mam byc szczera takowej roznicy nie odczulam
wyjezdzamy, chodzimy na imprezy etc etc
wiadomo ze w ciazy jest inaczej ale generalnie bez przesady

kasu jak jest dol to nawet lepiej bo przynajmniej jest sie od czego odbic
mam dwie kunmpele i naszym standardowym haslem jest: trzymajmy sie ramy to sie nie .....
takze trzymaj sie ramy bella i pamietej ze w koncu bedzie git

ja rano pojechalam na rowerze :cool2: na badanie krwi, w polowie drogi sie skapowalam ze nie wzielam moczu wiec musze doniesc jutro hehe

spac mi sie dzisiaj chce jak nie wiem

Sto Lat dla grudniowej trójcy:-):-)
Sugar
przepraszam bardzo ale z czego ty się chcesz odchudzać???
u Nas też są problemy małżeńskie...
z powodu tego że mój M.zamiast zająć się dzieckie jedzie gdzieś (np.do rodziców)
idzie na grzyby,gra lub coś tam a ja jak ta biedna głupia siedzę z dzieckiem sama
nawet nie mam się jak uczyć:wściekła/y:

co do zmiany zycia o 180 % to ja jesli mam byc szczera takowej roznicy nie odczulam
wyjezdzamy, chodzimy na imprezy etc etc

U nas to raczej nie jest zmiana przez dziecko i moze nie o 180 stopni.
Tez wyjezdzamy ( z mala oczywiscie) imprezka od czasu do czasu oddzielnie bo jedno musi z dzieckiem zostac.
Zycie z dala od rodziny ma swoje plusy i minusy. Minus - nie ma z kim dziecka zostawic.

Maja, ale przecież i w Polsce sa ludzie daleko od rodzin, coś się kombinuje, sąsiadka, opiekunka, można i w UK znaleźc opiekunkę, szczególnie teraz, jak dużo jest Polakow i dużo z małymi dziećmi... Może coś pomyślcie?

Helenko Jaśku wielkie sto lat:-) Zdrówka radości i szczęścia:happy:

Maja to nie tak że Ci nie zależy, spokojnie, u nas też tak było, ale szybko minęło i teraz jest przecudnie. Zależy ale inaczej. Bo zmieniło się wiele. Doszła odpowiedzialność za najważniejszą osobę na świecie - dziecko, dla Was obojga;-)

Roni buziam za notatki:-)

reklama
Do góry