reklama
O - to właśnie to.
Szwecja w jeden dzień
oczywiście ta sugerowana cena na stronie 149 to cena ,,od" - ale czasem się taką cenę uda złapać.
Jakby któraś z Trójmiastek była zainteresowana to służę pomocą;-)
Szwecja w jeden dzień
oczywiście ta sugerowana cena na stronie 149 to cena ,,od" - ale czasem się taką cenę uda złapać.
Jakby któraś z Trójmiastek była zainteresowana to służę pomocą;-)

Lubiłam Markowską ,ale po tej jej ostatniej piosence ,na dnie cośtam" nie mogę jej strawić...
Ta piosenka jest tak strraaaaaaasznieeeee wooooolllllnaaaa, że nie mogę...
Nie znosze takich mega wolnych piosenek krzyczących ,,patrzcie jaka jestem wolna i łzawa....."
Normalnie wyłączam radio jak to słysze
Ale poprzednie piosenki ok;-)
Ta piosenka jest tak strraaaaaaasznieeeee wooooolllllnaaaa, że nie mogę...
Nie znosze takich mega wolnych piosenek krzyczących ,,patrzcie jaka jestem wolna i łzawa....."
Normalnie wyłączam radio jak to słysze

Ale poprzednie piosenki ok;-)

sugarspunsister
matka polka superstar
atol moj brat cioteczny mial tez szmery od malenkosci i jakos zyje i wsio jest ok
to nie sa zadne straszne rzeczy
saraa wspolczuje i nie daj sie kobieto!!!
aha
widze ze was moje bolaczki wprowadzaja w dobry humor
to nie sa zadne straszne rzeczy
saraa wspolczuje i nie daj sie kobieto!!!
aha
widze ze was moje bolaczki wprowadzaja w dobry humor

Oooo, Roni, właśnie, właśnie??
Ditka, no ja właśnie czekam na okazję, bo czasem memu tacie w pracy wpadną jakieś darmowe Stena-bilety, niestety ostatnie były w terminie co nie mogliśmy jechać. A podobno Szwecja super fajna! Fajnie, że sobie pozwiedzasz :-)
Ditka, no ja właśnie czekam na okazję, bo czasem memu tacie w pracy wpadną jakieś darmowe Stena-bilety, niestety ostatnie były w terminie co nie mogliśmy jechać. A podobno Szwecja super fajna! Fajnie, że sobie pozwiedzasz :-)
reklama
Roni - kurna - szybko necik, kurna no....
Kasia_z - ja już czwarty raz płynę w ten rejs, hahaha, bo mi się super podoba. Sam prom jak jeden wielki hotel, wyżywienie full wypas, dyskoteki, bary itp ile chcesz.
A Karlskrona - piękna, cicha, spokojna, ludzi brak (puściutko na ulicach), rowery - górale stoją pod domami nietknięte, jedynych ludzi (pod 40-stkę)spotkaliśmy na plaży jak grali w piłkę....
Przestępczości niet
Wandali niet
Śmieci niet
Jak tam żyć?????

Kasia_z - ja już czwarty raz płynę w ten rejs, hahaha, bo mi się super podoba. Sam prom jak jeden wielki hotel, wyżywienie full wypas, dyskoteki, bary itp ile chcesz.
A Karlskrona - piękna, cicha, spokojna, ludzi brak (puściutko na ulicach), rowery - górale stoją pod domami nietknięte, jedynych ludzi (pod 40-stkę)spotkaliśmy na plaży jak grali w piłkę....

Przestępczości niet

Wandali niet

Śmieci niet

Jak tam żyć?????