reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Może zanim go wsadzisz on juz pamieta ze musi zaraz wyjść? I dlatego tragedia?

Dzieciaki juz są baaaardzo mądre:-)

Całe szczęście Domiś wie ze wanna służy do umycia nie zabawy:-p Mama terrorystka:-p Lil dopiero pluska sie jak skończył rok dłużej ale jak był mniejszy to siup myć i wypad w pidżamkę:cool:

reklama
Jestem, jestem dziołszki:-D
dzięki za pamięc
kochane jesteście:tak:
tak.... mam doła, nie daję rady:no:
śpie po 6h/dobę
Nat nie śpi w dzień i na nic nie mam czasu
samochod do kupienia czeka i sobie poczeka
w końcu się rozpakowałam;-)
ale nadal lezy kupka do poskładania po praniu:rofl2:
ku rwa nic mi się nie chce:no:
a jak patrzę na ten bajzel, to jeszcze bardziej mi się nie chce
Asia w szkole tak sobie:dull:
jakoś nie może wejść w tryby
ja się denerwuję
bez powodu
dzisiaj wnosiłam wózek i mnie jakiś nerwoból koło kręgosłupa złapał
aż oddychać nie mogłam
Paweł w pracy od 8 do 21
no, ale chociaz w weekend sobie spie i on się zajmuje dziećmi
czasem czuję jakbym miała powrót baby bluesa
ku rwa je bana mać:confused2:

u nas tez darcie ryjoka przy wychodzeniu z kapieli...

u mnie jakos leci...teraz generalne odliczanie do porodu mojej sis, termin ma na sobote, zobaczym co bedzie...

a czy mi sie wydaje czy Kulki nie widac????

Kate - nie, no nie rób nam tego - ty i dół?????:-D
Dasz radę, chwilowe podłamanie.
Nat będzie coraz starsza i coraz mniej uwagi będzie wymagała, o Asię się nie martw, da sobie radę, a Paweł niech czasem wróci o 18 a nie o 21, nic się nie stanie;-):tak:

Kulka gdzieś tu była, spoko.

Saraa
- a moim zdaniem jesli Oli nie chce się myć - nie zmuszaj go. Myj jak noworodka, gąbką lub myjką ,,na sucho" - jak przez tydzień główki nie umyje to nic mu nie będzie;-) Przeczekaj, a za jakiś czas spróbuj znowu.
A może ty się z nim razem wykąpiesz? To też jest świetna zabawa dla malucha.

Ide do lekarza na 10.15 z tym moim woreczkiem:sick:
Andrzej zabrał samochód i zawiózł dzieci do mojego taty a ja musze z buta 3 km pokonać do przychodni, nic to, ładna pogoda, parę kalorii pójdzie z dymem...;-):tak:

Witamy witamy po superptrzespanej nocce.
Bylam wczoraj na zakupkach i zrobilam z mojego dziecka dresiarza. Ale super wyglada.

Kate glowka do gory kochana. Po deszczu zawsze swieci sloneczko. Tez tak czasami mam . Najlepiej zapros jakas pania co sie sprzataniem zajmuje. A Nat ... jeszcze zatesknisz za calym dniem z nia spedzonym chociaz wiem ze teraz wydaje Ci sie ze to nigdy nie nastapi.
Sciskam, wirtulam, buziam.
No i oczywiscie zbieraj sily na Isdebna.

maja ta mysz jest świetna!!
hihihihi

Ditka kompałam się z nim jak byliśmy w Świnoujściu a w domu mam prysznic i nie bardzo wiem jak się do tego zabrać:baffled:
ale zrobie jak mówicie:tak:
przetestuje wszystkie sposoby:cool2:

kate trzymaj się jak to maja pisze po burzy zawsze jest słońce będzie git:tak:

Roni jak już coś będzie konkretnego w mieszkanku (meble itepe) to podrzuć foto koniecznie

reklama
helo lasencje
U nas darcie paszczy jak wyciagamy go z wody :tak::tak:
Dita miłego spacerku w ten słoneczny dzinek
Roni super że bedę miała blat :tak::tak::tak: jesteś cudna :-) czekam na numer konta
Kate głowa do góry :tak:
Maja podpis jest super, swietna mysz :-D:-D

U nas noce ostatnio są cudownie prawie przespane tylko jedna pobudka około 2 na przytulenie i spanie do 8,30:tak::tak: Boże jak ja sie cieszę :-D:-D juz prawie jestem wyspana

Do góry