reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Helo kobity

Nadrobiłam, poczytałam a więc :

Roni Avantar cudnyyy
Dita posyłam Ci mega kopa w dup e co byś się wreszcie za szukanie roboty zabrała a nie ciągle tu miauczała (nomalnie rymy częstochowskie;-))
Nieistotna cieszę się, że młody przybiera
Sara i jak z mężem jakiś pakt wypracowany ???
Lucky ściskam
Kasu może pifko w piąteczek ???

Dziekuje w imieniu Olafka za zyczonka!!

Najlepszego z akazji wszystkich zaleglych swiat!

nie mam czasu zabardzo na bb bo moje dziecie zrobilo sie "mamusiowe", malo spi w dzien i gania po calej chacie!

Miłka - hehe, a jak wreszcie jesteś to szybko dawaj przepis na zupe z dyni co go kiedyś dawałaś i nie moge go znaleźć, bo dynie mam ogromne i głodna jestem też;-):-D:-D:-D

Ide do lekarza jutro, bo jutro przyjmuje mój lekarz;-)

Roniak- trzymam kciuki za potomstwo;-):tak:
Wiesz - to bardzo dobrze,ze was przypiliło z przeniesieniem - na własnym przykładzie wiem, że to najlepszy sposób na decyzję o przeprowadzce i na własne mieszkanko;-) Co nie dokończycie teraz - to dokończycie już na miejscu i nawet o wiele sprawniej wam to pójdzie, bo właśnie na miejscu;-):tak::-D
Keszu i my nie mamy...
Właśnie ostatnim ratunkiem jest nietknięta karta kredytowa... Chyba musimy tknąć...;-)

reklama
Do góry