reklama
Helo kobity
Nadrobiłam, poczytałam a więc :
Roni Avantar cudnyyy
Dita posyłam Ci mega kopa w dup e co byś się wreszcie za szukanie roboty zabrała a nie ciągle tu miauczała (nomalnie rymy częstochowskie;-))
Nieistotna cieszę się, że młody przybiera
Sara i jak z mężem jakiś pakt wypracowany ???
Lucky ściskam
Kasu może pifko w piąteczek ???
Nadrobiłam, poczytałam a więc :
Roni Avantar cudnyyy
Dita posyłam Ci mega kopa w dup e co byś się wreszcie za szukanie roboty zabrała a nie ciągle tu miauczała (nomalnie rymy częstochowskie;-))
Nieistotna cieszę się, że młody przybiera
Sara i jak z mężem jakiś pakt wypracowany ???
Lucky ściskam
Kasu może pifko w piąteczek ???
Miłka - hehe, a jak wreszcie jesteś to szybko dawaj przepis na zupe z dyni co go kiedyś dawałaś i nie moge go znaleźć, bo dynie mam ogromne i głodna jestem też;-)

Ide do lekarza jutro, bo jutro przyjmuje mój lekarz;-)

Ide do lekarza jutro, bo jutro przyjmuje mój lekarz;-)
Roniak- trzymam kciuki za potomstwo;-)
Wiesz - to bardzo dobrze,ze was przypiliło z przeniesieniem - na własnym przykładzie wiem, że to najlepszy sposób na decyzję o przeprowadzce i na własne mieszkanko;-) Co nie dokończycie teraz - to dokończycie już na miejscu i nawet o wiele sprawniej wam to pójdzie, bo właśnie na miejscu;-)

Keszu i my nie mamy...
Właśnie ostatnim ratunkiem jest nietknięta karta kredytowa... Chyba musimy tknąć...;-)

Wiesz - to bardzo dobrze,ze was przypiliło z przeniesieniem - na własnym przykładzie wiem, że to najlepszy sposób na decyzję o przeprowadzce i na własne mieszkanko;-) Co nie dokończycie teraz - to dokończycie już na miejscu i nawet o wiele sprawniej wam to pójdzie, bo właśnie na miejscu;-)

Keszu i my nie mamy...
Właśnie ostatnim ratunkiem jest nietknięta karta kredytowa... Chyba musimy tknąć...;-)
reklama