reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

No Dita - mały samochód np. sportowy jaguar:-D no dobra... calibra też może być:tak:to też moje marzenie.
Szybko się gdzieś przemieścić, i wcisnąc 200 na liczniku
ehhhh... pomarzyć można
bo w Pl to nie da rady tak jeździć:no:

jeżdziałam kilkoma fiatami i był to ogólnie syf, syf, syf:cool2:
uno - nauka jazdy, dośc dawno, ale do tej pory mam uraz;-)
cinquecento - służbowy, co śmigałam /jeśli to można tak nazwać, hmmm/ nim przez Polskę, zero przyspieszenia jak dla mnie
seicento - jw... lepszy od powyższego, ale nadal to nic nie zmienia;-)
panda - jw... syf totalny!!! to już niewypał, że hej. Może dlatego, że był bez wspomagania kierownicy i zero przyspieszania
punto - jw... to chyba najlepszy z tych wszystkich służbowych samochodów:))) ale to nadal Fiat:(
Dublo - jw... to już w ogóle bez prędkości, ale za to fajnie sie jchało, bo wyżej siedziałam i fotel był amortyzowany, no i to koniec plusów:-)
aha - jeszcze jechałam mareą i bravą - pożal się Boże:dull:
to samo dotyczy peugeota 206 - szybki, zwinny, dosc fajnie sie jezdziło, ale przy 150 km/h wymiękał
a ja lubię szybko jeździć i MUSZĘ mieć autko, które będzie mi odpowiadało
np. nasza Omega - duża, zajebiście wygodna i można nią przycisnąć:tak:
ale ja kombiaka dla siebie nie chcę i już

reklama
Maja - wirtulam:elvis::elvis::elvis:
rozmowa, rozmowa i jeszcze raz rozmowa:tak:
będzie dobrze!!! trzymaj się!
kochacie sie bardzo i to widać
więc teraz tylko wystaczy spokojnie pogadać
zobaczysz
wytłumacz mu, ze hormony i w ogóle
może on też w jakiś sposób przeżywa narodziny Mariki i też potrzebuje o tym pogadać
oboje chcecie i nie wiecie jak:confused:

150 w Polsce, jaguar, calibra....no coments.....:dull:

Ja mówię o realnym marzeniu - może kiedyś jak zmienię te cholerna robotę, kupię sobie seicento po to aby dojechać polską drogą polskim przyspieszeniem i zgodnie z polskimi przepisami do pracy czy na zakupy.
Autostrad nie mamy więc przyspieszenie i prędkość z głowy.
A na rodzinne wypady to już inna sprawa, mamy samochód rodzinny. No.
I antyreklamy mi tu kurna nie rób bo muszę w końcu to cholerstwo sprzedać.:dry::cool2:

hehe Kicia pisala o subarce tym to mozna przycisnac;-):-)wiec moze to:cool2:
ja za fiatami tez nie przepadam, choc na punto robilam prawko i mam duzy sentyment, bardzo dobrze mi sie jezdzilo, mysle ze jako miejskie autko jest calkiem ok. mysle ze warto rozwazyc Kate jakie trasy bedziesz pokonywala czy przemieszczasz sie raczej po miescie czy poza miastem , ...moim marzeniem jest peugeot 407 albo 607 albo citroen picasso ;)

Nonek trzymaj sie kochana!!

Sa_raa a ty nie narzekaj tylko do nauki marsz;-)

witam kobietki. i pozdrawiam z zapracowanego mego pokoiku.
mysmy auto zmienili w czerwcu z volkswagena golfa III, na Audi A6, kombi. chociaz w zyciu nie chcialam kombi ten jest cudowny, a bezpieczenstwo i komfort mega cudowny. wypadek czolowe z ciezarowka wyszlismy bez szwanku a auto nie wygladalo az tak zle.
ja polecam dla ciebie Kate golfa III, nie psuja sie i sa bardzo fajne.
mielismy 4 lata i z ciezkim bolem serca sprzedalismy, i to bratu mojemu, aby nadal byl tak jakby z nami:rofl2:

Aga dzięki:-D
ale VW to raczej nie chcę, średnio mi się podobają;-)

Ditka - no dobra... już teraz zachwalę Uno:laugh2:
poza tym, że jeżdżą nimi tzw. renty, to wsio jest OK;-)
jeden plus - tanio wychodzi naprawa:tak:

Na polskich drogach moją omcią jechałam z bagażem, rowerami na dachu i rodzinką 170 km/h
tam, gdzie mogę jeżdże szybko i juz:-D
do tej pory dostałam tylko jeden mandat za przekroczenie prędkości:tak:
miało byc 500 zł i 6 pkt; skończyło sie na 100 i bez punktow
ale odkąd mamy CB radio... to juz same wiecie:laugh2:

Dobra... spadam na jakis spacer i zakupy na jakis obiad;-)
do wieczorka:happy:

reklama
Do góry