reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Sa_raa Tobie również:-)
Kasu a jak rozstanie z D:confused:

Dita odkąd dostałam 25 letnią fiestę Forda :cool2: jestem w siódmym niebie. Jest cudowna:-) zupełnie mi jej nie szkoda, stan idealny bo babcia w Niemczech jeździła nią tylko do kościoła i cały czas garażowała. Do jazdy po zakupy czy nawet w odległości ok 100km jest fantastiko. I kosztowała 100 euro:-p:happy:
I też uważam że na Polskich drogach przyspieszenie to drugo jak nie trzeciorzędna sprawa.
Co do aut to uwielbiam fordy, nissany i toyoty.
Vw są przebrzydłe choć solidne bardzo. Lubię auta 7 osobowe i duże dzipy właśnie dlatego że prócz 2 fotelików może jechać z nami jeszcze jedna osoba wygodnie siedząca:-)

reklama
kurka, was tez tak wkurza duzy lotek na bb!?? normalnie szok, co strone zmieniam, to mi sie NARZUCA.. ;-)

pingwinek
:-) dzieki za info :-* ucaluj perszinga!

kasu
, ja tez zapomnialam! buziam i witam!!! Polska jak Polska.. ale swoi :-) i masz NAS bliziutko :-D
wlasnie, jak poszlo z D.??? wie juz, ze nie wracasz?

a ja mialam pracke pisac i znowuz mam niechcieja.. no i dupa blada.. pewnie nic z tego nie wyjdzie..
no ale i jaki temat sobie wybralam niewdzieczny! pieprzony big brother!! fuck. moze zmienie po prostu... (tylko zal mi tego, co juz przygotowalam grrR)

sa_raa
- lacze sie z toba w bolu naukowym :-D

aenye wlasnie mialam sie wkurzac ze lotek chyba nowym sponsorem bb:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
oszalec mozna...

bb temat niewdzieczny, ogladam ostatnio i jestem tym zalamana i zastanawiam sie kto tych ludzi wybiera, zapytam mojej sis ktora studiowala kulturoznawstwo jaki to byl prof. ktory napisal ksiazke na temat 1 edycji, bodajze z UJ z Krakowa i dam znac....

samochody, samochody...wczoraj w top gear widzielismy z J lamborini predkosc maks. 320/h co Ty na to Kate :cool2::cool2::cool2:

ja mam dzisiaj mega bojowy nastroj, dziadek moj mial wylew, brat mojej mamy jego syn, jakies waty do mamy ze to przez nia, wyssane z palca, bzdura...matka 10 lat sie opiekowala po smierci babci nimi....
szkoda rozwijac historie...generalnie jestem zla:dry::dry::dry:

kasuelf, tak czasami podglądam sobie różne babyboomowe galerie dzieciaczków- między innymi Brunka. I chyba ostatnio Cie widziałam na żywo:-)Czy Ty przypadkiem nie mieszkasz teraz na śląsku???

hmm... Mieszkam w Sosnowcu:-D:tak:
tak wiec mozliwe ze mnie widzialas hehehe:cool2:

Lucky, aenye rozstanie ok
ja sie prawie poplakalam on ok 'za 2 tyg sie zobaczymy'
nic nie mowilam ze mysle ze powinnam zostac, nie umiem zaczac rozmowy...
jest mi ciezko bo ciagle slysze czy juz rozmawialam i takietam a ja tylko mysle o nim...
czuje sie jak debil, brakuje mi go bardzo
kocham go i nie moge sie pogodzic z tym wszystkim
jego mama mowi zeby dac mu szanse

ku r wa mac i spolka

sugar najbardziej mnie dobija ta masa serdecznych spojzen :/

ejo z rana

kasu trzymaj sie

agaton wspolczuje, jak to mowia z rodzina najlepiej na obrazku i generalnie to prawda, oczywiscie sa wyjatki

Hej laseczki z rana.

Dzis troche niewyspana ... moze wreszcie zeby ida? Mam nadzieje. Ale w sumie to az tak zle nie bylo ...ze 4 razy pobudka na cycolenie.

Widze ze tez Was kurzal ten wczorajszy lotek.

Agaton z rodzina to nawet nazdjeciu sie dobrze nie wyglada. Wiem co so tym. Wiec nie ma sieco przejmowac. Najlepiej olac i wcale nie sluchac co mowia.

Kasu zebys Ty sie jeszcze nie rozmyslila. Moim zdaniem powinnas mu jak najszybciej powiedziec . Ale zrobisz jak chcesz. Buziam i do zobaczenia w Isdebnaj

Hej hej

Agaton, wpółczuję, tak to jest, jak co, nikt do pomocy się nie kwapi, tylko potem wąty... ech...

Kinga, trzymaj się! A jakie tłuczenie???

Kasu, przytulam ...

Lotek mnie nie wkurza, bo mam zadblockowane wszystkie szity :-)

Demoniątko wczoraj obrażone na wszystkie słoiki, żarł tylko mleko, za to dziś o 6 rano mleko olał i kazał się kaszą karmić, nosz fak, co za smakosz! :baffled:

My pre-walka mieszkaniowo odbiorcza. Podobno dużo usterek, ale umawiają się na kolejny odbiór po tygodniu. Usiłujemy właśnie wykumać, czy coś naprawiają, czy też może to rodzaj naprawy jak salon skody i przeglądy hehe.

A propos autka, wczoraj obczailiśmy jakiegoś mechanika, który nam przejrzał autko, jakiś fajny się trafił, tani, miły i coś naprawiający może. :-) Mówił , że drugi raz w życiu widzi skodę 90 tys w takim stanie, że zawieszenie nie dobite. :happy:

Kasu - porozmawiaj z nim. Koniecznie. Albo sie wstrzymaj do Istebnej i wtedy cię wesprzemy i ustalimy co powinnaś robić
Pamiętaj,że jeśli wrócisz za 2 tygodnie to za 3 tygodnie znowu się uderzy. :no:

reklama
Do góry