reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Kate to prawie jak moj. Tylko ja mam diesla. Uwazam, ze dobrze szukasz:-):-):-). Jak chcesz to mozesz posiedziec w moim i sie poprzymierzac. Bo to praktycznie to samo.
Uciekam na dzis. Musze sie pakowac i jechac kupic kafle do lazienki. Buziaki dla wszystkich!

reklama
Kate - my mamy do sprzedania za grosze - czerwone Uno 97' super stan techniczny, nowiutki gaz, el.szyby, centralny zamek - Anitka go widziała.
jedyny mankament - parę pryszczy - czyli blacharka do poprawek.
ZA GROSZE;-)

hehehe:cool2:

jak nie Kate - to może ktoś inny sie skusi???:laugh2:

Ja się podpisuje pod Nonkiem.
Scenic zresztą odpada bo wielki. Pomijając inne ;-)
My mamy Fabię i jest super, tylko mało osób sprzedaje, jak już to dwuletnie i za dwa razy tyle co chcesz. Ogólnie jeszcze nam się nie popsuła, mamy 90 tys przejechane, fajna skrzynia biegów jak joystick i generalnie tania jak na nowy samochód.
Saaby też podobno fajne są, ale nie wiem, czy nie droższe.
Nissan super wybór uważam :tak:

Dzięki dziewczyny za pomoc:tak:

Nonek - może faktycznie popróbuję:laugh2:
tylko kiedy my się skarbie zobaczymy:confused:
zdecydowałam, ze chyba Nissan, albo opel vectra jakiś fajowy:-D
pojemność min. 2 litry, bo lubę przycisnąc
Dita - hmmm... sorki Fiaty to nie samochody;-)
bez urazy of kors:cool2:

A ja nie myślę tak jak kate - uwielbiam małe sprytne samochody, moim marzeniem jest mieć na własność, na własne wypady seicento, zresztą kocham Fiaty - mieliśmy do tej pory 3 i nie uważam ze są to nie-samochody (sory, kate)
Każdy remont to wydatek 400zł a nie 2000 (miłka - ;-))
I gowno prawda,że się częściej psują. Nie psują się.Przynajmniej moje się nie psuły częściej niż każdy inny samochód.:tak::tak:

No wreszcie mam chwile zeby cos napisac.
Pan pierze mi wykladziny , dziecko spi.
Wczoraj strasznie sie poklocilam z M . Nornalnie niemalze na noze. Powiedzielismy sobie tyle przykrych slow ze az wstyd. Najgorsze jest to ze on moje slowa dopasowal do tego co dzieje sie miedzy nami od jakiegos czasu i wywnioskowal ze ja go juz dawno nie kocham.
Kazal mi jechac do Pl i sobie wszystko poukladac w glowie i wrocic jak juz bede wiedziala.
A wiecie same jak to jest po urodzeniu dziecka. Czesto na nic nie ma sie ochoty.
Dzis zadzwonil rano i chcial wyjasnic sytuacje.Jej jak ja go kocham za to ze jest madrzejszy i pierwszy wyciaga reka bo ja to zakapior jestem. Ja walnelam skruche i troche zalagodzilam sytuacje. Zobaczymy co bedzie wieczorem.
Ktos mowil ze pierwszy rok najtrudniejsy po urodzeniu dziecka. Mam nadzieje ze minie i bedzie jak dawniej.

reklama
Do góry