reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

cudnemu Brunciowi - slodkich snow, mnostwa zabawek i zabaw z rodzinka!!!
a mezowi Lucky - wsiego naj i rzadkich wyjazdow!!!!!!!

ale u was wesolo bylo ;-) huehue! sama zem zaczela nocnika poczebowac!

atol
- ja nie przewijam, chyba, ze sie przesika (czasem, moze raz na miesiac sie zdarza)

sugar, nie ten watek, ale zamulilam na ns - wspolczucia przezyc dzisiejszych.. dramat, ja bym wykorkowala chyba z wrazenia..

a ja zamulam, zamulam, zamulam... wieczorami ze mnie detka to-tal-na

PS dziekuje za liste przezwisk!!!!!!! cudne :-) na pewno wykorzystam w pracy :-D

reklama
hej laski
dziekujemy za zyczonka:tak:
u nas ok, dojechalismy szczesliwie, mlody kocha dzidkow i pradziadkow
ale najbardziej swojego 'wujka' Jacka [moj 7mio letni kuzyn] od ktorego sie nie chce odkleic:-D:-D
polska ohyda, chodniki dziura na dziurze, pogoda do bani:dull:
ja mam katar i dola:sorry:

sugar daj znac jak paczka dojdzie

kasu no kolorowo to tutaj nie jest ale zawsze rodzina po ręką:tak:

ja od rana wkur....T miał się Małym zajmować ja miałam się wyspać i zasiąść do nauki bo zaraz zegzaminy a on se kurw...jego mać na grzyby pojechał i upchał małego teściowej która zaraz mi go przyprowadzi spowrotem:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:no mówie Wam az kipie!!! Powiedziałam mu co mam do powiedzenia a on i obrót na pięcie i poszedł
nosz fak fak fak :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Wszystkiego naj dla Mężusia LUCKY!!!

Sa_raa wspolczuje.No jak nic dupek.
Kasu chcialab napisac witamy w Polsce,ale ja na obczyznie :-D

Sto lat dla wszystkich w ich swieta.

Mnie malo na kompie bo juz wymiekam. Meredes chodzi sama po calym apartamencie i ciagle biegam za nia jak oszalala. Zajefajnie jesyt ze samachodzi ale wymiekam.

Brawo Mercunia:-D Och Pingwinek, wiem o czym piszesz
ja mam to samo
fajnie, że Nat już chodzi, no ale mogłaby dać mi trochę wytchnienia
a zostawić w kojcu się nie da:no: bo drze paszczę niemiłosiernie

Kasu - witaj:-) podaj jakis tel na NS do siebie, bo ja pisałam SMS-y na ten angielski numer, bo sie o was tu martwiłyśmy:tak:

A ja pełne przygotowania do Asi urodzin:tak: zaprosiła chyba całą klasę
Robi z opóźnieniem /jutro/ bo mnie nie było wcześniej:laugh2:

A teraz laski prośba do Was:tak:
muszę kupić samochód tak do 6-8000zł
co polecacie???????
co odradzacie????????
potrzebuję nie za duży, nie za mały
z 5 drzwiami
doradzajcie, plisssssssss:laugh2:
spadam, bo Nat drze koparę:dry:

Po pierwsze: Sto latek dla Duzych i Malych Jubilatow!
Po drugie: Sa_raawspolczuje. Oby tylko jakis muchomorkow nie nazbieral....;-)
Po trzecie: Kasu super, ze juz jestes. Odpoczniesz sobie troszke.
Po czwarte: Kuzynka moja jest chora, jej coreczka ma zapalenie gardla i bierze antybiotyki. Nawet nie mam sie co zblizac do jej domu:-:)-:)dry:. Dzis nocuje u tesciow a jutro jade do W-cha. Najgorsze, ze moja matka ma znow chyba kryzys i pewnie wykoncze sie juz nerwowo. Ale musze byc dzielna i wytrzymac.

Manka tak zasuwa i broi, ze nie daje rady. I to jeszcze w obcym m. Boje sie aby cdzegos nie nabroila na sam koniec. Jak zazdroszcze mamom, ktorych dzieci jeszcze sie nie przemieszczaja. Boze kiedy to bylo jak Maniana lezala sobie grzecznie w jednym m-scu i tylko darla na zarcie....

Najlepsze życzenia dla Brunka ! :-)
i Tomka Lucky
:-)

Kasu, witaj w Polsce :-) Zapraszam nad morze, u nas piękne słońce i prawie bezchmurne niebo :-)

Roni Dita, jak was czytam to :-D:-D:-D

Ja zmieniam 2-4 razy w nocy w zależności od napompowania. Babydream są o NIEBO lepsze i chłonniejsze niż pampersy czy Huggiesy. Młody wciągnął dziś w nocy litr mleka :eek:, więc i nasikał adekwatnie. Ja tylko zmieniam pieluchę, nie chusteczkuję i nie smaruję, bo się wybudza. A tak to 20 sek i gites.

Dita, szkoda że praca umknęła, ale też może za miesiąc dwa się miejsce tam zwolnić, więc nic straconego. A ty szukaj szukaj. :tak: Dużo firm na stronach internetowych ma odnośnik rekrutacja. Np. właśnie banków.

Kate z ceny skojarzył mi się 9-letni Ford Escord Kombi - ale to z tego powodu, że D. tata chciał sprzedać, i tak mu wycenili :-D Na poważnie, to się nie znam nic...:no:

A u mnie Piotruś raczkujący jest dużo bardziej spokojny, niż jak nie mógł się przemieszczać... wolę wersję łaźliwą. On jakiś taki mało brojliwy, głównie zabawkami się bawi, czasem jakaś rzecz, typu gazeta. A szafki jak otworzy, to nawet z nich niczego nie wywala, tylko patrze i głaszcze co w środku. Pewnie do czasu :-D

A to dziąsło to mu trochę zeszła opuchlizna i jest spokojniejszy, dziurę ma dalej, zęba nie widać...:happy:

Witam kobitki w ten beznadziejnie pochmurny dzień :-)
Kasu witaj w Polszy :tak:
Sara przejrzyj te grzyby później bo tak jak Nonek pisała może gdzie muchomor będzie :-)
Dita prace znajdziesz fajna :tak::tak: Zycze ci tego a ta co zwiała to widocznie nie dla ciebie ;-) bo jak sama pisałaś nie na twoje ambicje ten blaszak :-)
Pingwinku gratki dla Marcuni :tak::tak: u nas tez nie moge nic zrobić bo diabeł przemieszcza sie z prędkością switatła narazie na czterech i boczkiem przy meblach ale wszystko ściąga gryzie rwie :szok::szok:
Zaległe Sto latek dla solenizantów :cool2:
I juz więcej nie pamietam co miałam napisać:confused:

reklama
Do góry