reklama
buahahahahhahahahahahaha Roni ja z Tobą nie wyrabiam hahahahahahahahahaha
Dita wynocha do pracy jakiejś i to szybciochem!
..aenye ja na Olivierka mówie: totodylek, łotrzyk, jeczypupa, terrorysta, misiaczku, młody, młodzieniach, olo, kruszko, bąbelku, ciumciaszku, dzidzio, bejbe i pewnie drugiego tyle nie pamiętam
atol ja od początku nie przewijałam ale 4dni temu się pierwszy raz przesikał i 3dni temu zmieniłam w nocy od tamtej pory narazie niet
Dita wynocha do pracy jakiejś i to szybciochem!
..aenye ja na Olivierka mówie: totodylek, łotrzyk, jeczypupa, terrorysta, misiaczku, młody, młodzieniach, olo, kruszko, bąbelku, ciumciaszku, dzidzio, bejbe i pewnie drugiego tyle nie pamiętam

atol ja od początku nie przewijałam ale 4dni temu się pierwszy raz przesikał i 3dni temu zmieniłam w nocy od tamtej pory narazie niet
sugarspunsister
matka polka superstar
jasiek za blond i niebieskie oko na aldzazire
wyglada raczej jak rudolf valentino w wersji arabski9ej hehe
atol ja mojego przewijam w zaleznosci od tego czy pielucha jest napompowana bomba zegarowa a zazwyczaj jest
wiec szybko rach ciach i jest sucho
ja na mojego mowie: bambuła, żabik, pan bułka, bobizna hehe
generalnie nic madrego ;-)
a co do slubu to ja takowego jeszcze nie posiadam chociaz fakt ze faceci maja klike z tym samym nazwiskiem mnie juz wkurza hehe
ale slub wezme na pewno
zreszta my razem mieszkamy, placimy rachunki i generalnie zadnych stresow raczej nie ma
wyglada raczej jak rudolf valentino w wersji arabski9ej hehe
atol ja mojego przewijam w zaleznosci od tego czy pielucha jest napompowana bomba zegarowa a zazwyczaj jest

ja na mojego mowie: bambuła, żabik, pan bułka, bobizna hehe
generalnie nic madrego ;-)
a co do slubu to ja takowego jeszcze nie posiadam chociaz fakt ze faceci maja klike z tym samym nazwiskiem mnie juz wkurza hehe
ale slub wezme na pewno
zreszta my razem mieszkamy, placimy rachunki i generalnie zadnych stresow raczej nie ma
reklama