reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Atol my już nie przewijamy w nocy:-)
Kinga koniecznie pochwal się suknią:tak: ja dziś przymierzałam moją hehe:-) ale muszę kilka poprawek wprowadzić;-)
My do Dawida mówimy: Dawidek,Daduś,Gadziora,Eduś, Dada, Aniołek, serduszko,śliniak,małpiszon,terrorysta,śrubka,zbój,troll, jak sobie przypomne co jeszcze to napiszę

Kinga - e tam, 37 tydzień to już żadne zagrożenie, dobrze że koleżanka w szpitalu, a w razie cesarki dzidziuś ma szanse jak normalny noworodek. Nie martw się.:tak:

czarna - czy wy z twoim M mieszkacie razem i z czego się utrzymujecie? Bo dziewczynom ( i mi też) pewnie chodzi o to, że zaczyna się wspólne mieszkanie, wspólne pieniądze i wtedy naprawdę różne rzeczy potrafią zaskoczyć niekoniecznie pozytywnie. Ale jeśli w waszym przypadku ślub to formalność, to raczej nie ma obawy - nie bój się:-D:-D:-D

Miałam doła, ale już nie mam, bo w sumie pomyślałam,że praca za tysiaka w metalowym kontenerze (to niby- biuro tego gościa;-)) nie jest moim szczytem abicji...:-D Dobra, ale postanowiłam : szukam na poważnie pracy, podejmuję się wszystkiego co jest lepiej płatne. Kurde, ale gdzie w ogóle składać papiery? W bankach? Towarzystwach ubezpieczeniowych? (z gazety wyborzej mam złe doświadczenia - akwizycja i nic więcej).

Tato mój (emerytowany funkcjonariusz Służby Więziennej) każe mi też składać właśnie do więzienia, w którym on pracował, myślę też o tej policji....:eek: Dobra, bo kręćka dostanę:-D

PS. nie ma to jak piwko wieczorem;-):-D

się wygłupiacie.....jjjjasne.....;-):-D

czarna- terrorystka to i my na Ale mówiny czasem - a to jeszcze z racji jej urodzin:-D:-D:-D

reklama
Do góry