reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Maja - dobre:-D:-D:-D

aenye - kot od tesciowej - jej kocica się okociła i miała kotki, a my mamy w domu myszy więc...;-):-D
Więc mamy kota. Ma być pół-podwórkowy jak dobrze stwierdziłaś ale na razie jest w domu żeby sie oswoił. Sika ładnie w kuwetę, ale nasrał na dywan:baffled:.Cholera.:baffled:

reklama
Hej Lasencje
Dita gratuluje myszolapacza.Ja jestemzdania ze nawet polpodworkowy kot powinien byc wykastrowany.Mialam duzo kotow i nie wykastrowane ginely wracalaly strasznie pocharatane itd. teraz mamy od 10 lat dwa kastraty i sie slicznie trzymaja domu.

Roni powodzenia:-)

Lucky dobrze ze masz takiego lekarza i wielki buziak dla Dominisia.U nas tez ida zeby na bank,mala bawi sie i nagle w placz,trze poliki,oczka.

Maja Kate super

Kasia Piotrus wyrosnie.Buziakuje

U nas maz w domu wiec jest oki. Mala nie poznala go no i zasadniczo jest jak bylo.Ja musze ja karmic bo od niego nie chce jest itd. Zajeb...scie

witam zrana

u nas lepiej, Helen schodzi wysypka, moja teoria o rozyczce sie sprawdza, normlanie lekarzem moge byc:-D

mysle ze juz jutro nie bedzie po tym sladu, albo jakies resztki

Hanka szaleje, Helen powoli zasypia po rannym karmieniu i zabawie i tak powoli czas plynie

wczoraj bylam z Hanka na spacerze nad morzem i jak wraclysmy zlapala nas taka mega ulewa:szok::szok::szok:

Hanka miala na szczescie plaszcz przeciwdeszczowy, ale i tak spodnie mokre, buty mokre...

a ja szkoda gadac

cos sie dzis srednio czuje ale to chyba niewyspanie raczej

Helen cos sie porobilo i sladem Piotrusia zajada sie mlekiem w nocy, co prawda tylko raz 200ml wiec maly pikus, ale zanim jej dam to jest kilka prob soczkowo-smoczkowych i tak sie budze co chwila i potem nie moge zasnac:baffled:

o nic spadam myc sie

milego dnia, pewnie sie jescze odezwe, jakoz ze z Helen jeszcze dzis nie wychodzimy

helo Kobitki :-)
Moje dziecko czuje ze jastem chora i wstał tylko raz w nocy o 1 potem spanie do 8,30 :tak::tak:
tylko zeby nie ten kaszel i katar to było by git :szok:
Roni to chyba zaczyna wygladac jak ciaza :tak::tak:
U nas dzisiaj słonko :-) tylko ja nie wiem czy dam rade wyjsc na najkrutszy chociaz spacer

reklama
Do góry