reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Elo Kate!! A wiesz może co u Nonkowatej?

Roni hehe, rewelacja markety budowlane :-) A test apteczny? Nie? A co za dółł?

Zdrówka Kamila, Czarna i klan Atol i klan Luckymamy! :tak: :tak:

Piotruś wczoraj mega-zębo-ryk i paracetamol na noc. Spał do 5:30 :sorry2: Nic nie jadł w nocy... czyli zęby się skończą i będzie sobie spał ładnie się zanosi. Mam nadzieję, że przed drugim rokiem życia ;-) Wczoraj byliśmy u brata i jakoś mało był nieśmiały, może powolutku wyrasta chłopak - Luckymama dzięki za pocieszenie - pewnie będzie z nim jak z Lilem twym i jeszcze parę miesięcy tylko będzie się bał, a potem stanie się towarzyski śladem taty ;-)

Ja dziś się w pracy obijam, robię na noc doświadczenie, więc tylko nastawić musze :happy::cool2: Git

reklama
Hej

Byłam na próbnym czesaniu ślubnym, jestem zadowolona bo naprawdę ładnie mnie uczesała:-)
Mały mi usnął zaraz bede szła na miasto dokupić dekoracje do samochodu. A jutro to raczej biore się za mycie okien o gash:confused2:

A ja dzis zapierdzielam od rana bo mojemu mezwi zachcialo sie przestawiac wczoraj wieczorem i sprzatam po tym wszystkim.
Marika jaks marudna. Wstala o 7.30 a o 9.30 juz byla tak spiaca ze moment zasnala. I dopiero teraz wstala. Jakas oslabiona czy co?

Kate jak podroz?

Roni czyzby kolejna zaciazona grudnioweczka. Buziam mocno.:-)

Kate jeszcze w sumie nie mam biletu powrotnego . I tak kombinuje wlasnie zeby wrocic ok 3 .11 to moze by sie udalo spotkac

Sugar my na 100 bedziemy w Isdebnej jesli mnie pytalas

reklama
Do góry