reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Kamila - myśle, jak Miłka- 40 stopni to przesada - do lekarza marsz:no:

Dziś odebrałam paczkę z książką ,,diabeł ubiera się u Prady", hehe, już przeczytałam 50 stron, lecę czytać dalej;-):tak:

reklama
u mnie tez ciaza niewiele zmienila, jesli chodzi o bol na @.

no ale teraz znowu na pare dobrych miesiecy mam ja z glowy :-D

a co do zachcianek, mi sie chcialo roznych rzeczy, od slonych, przez slodkie, przez kwasne.. az do takich bezsmakowych teoretycznie, jak suchary beskidzkie (rarytas ciazowy) i wszelkiej masci chlebki dietetyczne ;-) najlepiej ryzowe!
generalnie krolowaly zapychacze i owocki, ale slodkie, jak mnie napadlo (a czesto sie zdarzalo), to nie odpuszczalo, dopoki nie wtrzachnelam paczki ciastek (bo wlasnie ciastka byly rarytasem, ewentualnie pawelki toffi jeszcze. no i LIZAKI!!!)

mnie odrzucilo tylko od kawy w poprzedniej ciazy (znaczy kawy naturalnej z mlekiem). mogla byc bezkofeinowa czarna. teraz nic nie odrzuca (jeszcze).

Kamilko możliwe że temp 40 stopni to ząbki. U nas dziś był lekarz i ząbki faktycznie nic więcej, ale lepiej idź do lekarza, zawsze warto sprawdzić:tak::-)
Domiś marudek cały dzień, w nocy pobudka co pół godziny, nic nie pomagało ani cycek ani flaszka z mlekiem ani herbatka czy woda, ani głaskanie , spanie ze mną w wyrze nic. Buczał ewidentnie z bólu. Dałam nurofen (dzięki bogu za ten lek) i po 20 min zasnął na 2 godzinki tzn pobudka dziś o 5.30:cool:

Anitko u mnie procentowo 40% bólu mniej przy@ po porodach:tak::-)

Właśnie Patrycja jak rodzina zareagowała:confused: i Marysia a jak Twoi:confused::-)

moja rodzina jeszcze nic nie wie, bo rodzice na kubie do 18/09. po powrocie im powiem. na razie tylko siostra sie cieszy jak nie wiem i moje psiapsioly najlepsze :-) dawida rodzice tez powiemy wtedy, kiedy mojej :-)

ja dzis kolejna rzecz zaliczylam :-) ufff, nie idzie tak zle, jak mysalam.
w ogole musze napisac jakas recenzje wyd. kulturalnego i chyba napisze o idiotycznym pomysle z kolejna edycja big brothera - i stad moja prosba. co mysliie o tym? ktoras widziala? (ja dzis bede 1.szy raz ogladac i nic nie wiem, ale latwy temat ;-) ) jakie jest wasze zdanie na temat takich programow? co wam sie podoba, a co nie?
tylko pliz, sensowne odp, nie typu "nie ogladam, bo to szit".. czekam na jakies pomysly, czy cos moze byc fajnego w tym programie..

nie ogladałam żadnej edycji big brothera bo zawsze wydawało mi się to na maxa żenujące ekscytować się życiem innych na ekranie i to do tego w nienaturalnym środowisku, bo jak nazwac dom w którym siędzą zamknięci dorośli ludzie zachowują się jak dzieci i gó wno robią po za ch;aniem, jedzeniem, spaniem i jakimiś konkursami z du py

no to tyle :tak:

reklama
Dita nie byłaś koszmarem.... :-)coś mi się tam śniło i wiem że Ty też tam byłaś i Twoja Ala:tak: jak sobie przypomnę to napiszę;-)

co do Big brother to rzadko oglądałam i nie pamiętam już:no: a teraz nie oglądam:dull:

Do góry