reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
a ja potrafilam zjesc 4 rozki na raz i dopchac chinszczyzna:tak:
i przez cala ciaze chinszczyzne caly czas moglam
byle nie ostre:-D

wlasnie bylam u fryzjera i mam dobry humor:-D

Maju wszystkiego naj!!!!!

Sugar młoda piękna :tak:
Kate spoko zapłacisz później, myślałam, że już się rozmyśliłas i nie jedziesz :dry:
Roni no gratuluje rozpoczęcia produkcji :-D:laugh2::-D i cholernie się cieszę, że już jesteście razem :tak:

ja w ciąży tesz jadłam dziennie słodkie chociaż generalnie nie przepadam, więc chyba coś w tym jest :dry:

Hejka
Ale mam dobry humor:tak::tak:
byłam u dentysty;-)
Mojego M przyjeli do szkoły:-D:-D:-D strasznie się cieszę :-):-)
ale co najfajniejsze DAWIDKOWI PRZEBIJA SIĘ ZĄBEK juz go czuć i łyżeczka stuka:-D:-D:-D ooo..pękam z radości:-D:-D:-D
o Boże ale się cieszę:-D:-D:-D:-D
w ciąży jadłam słodyczę:-p,na kwaśno wogóle mnie nie brało:-)

Dita śniłaś mi się w nocy:-D nie wiem skąd mi się taki sen ubzdurał:confused:

A ja zapomniałam pochwalić się najważniejszym :laugh2: pytając Was wczoraj o @ wywołałam wilka z lasu :dry: co dziwne , nic mnie nie boli - czyżby sprawdziły się wróżby moich ciotek , ze po pierwszym dziecku @ przestaną być bolesne :confused:;-):laugh2: oby ;-)

Ja w ciąży nie miałam żadnych zachcianek - jadłam na słodko , ale czy w ciązy czy nie , zawsze jem na słodko ;-)

Czarna gratuluję ząbka Dawidkowi :tak:

reklama
czarna - hehehe:-D:-D mam nadzieję tylko że w tym śnie nie byłam koszmarem ;-):cool2::-D

Anitka - mnie jak bolało tak boli...Ani jedna ani druga ciąża nic nie zmieniły...:dry:

Do góry