reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
No to się ciesze , ze nie jestem sama - zaczynałam sie martwić ;-) niby wiem ,ze póki karmię nie musze wcale mieć @ , ale większość moich karmiących koleżanek już dawno dostały . Nie to , ze nie mogę się doczekać - wcale nie tęsknie :no:;-):-D

Sugar mala sliczna i na pewno bedzie do Cibie podobna
Roni bardzo sie ciesze ze jestes szczesliwa,fajna fota szczesliwego Jasia
Maja sto lat stara dupo! :-)
sto lat dla Asi!
Ja tez bez okresu,chociaznie nie karmie juz 1,5miecha:szok:,biore pigoly,no ale gin w czerwcu ogladal mnie i powiedzial ze jajniki zaczynaja pracowac i jak zaczne karmienie tylko nocne to @ wroci na 100% a tu cisza. W pazdzierniku bede w PL i chce wsadzic mirene wiec musze chyba jak najszybciej pigoly odstawic aby ta cholerna @ wrocila.

helo lascencje :-) pogoda super az chce sie zyc :tak::tak:
Maju sto latek kobietko :-)
Roni super zdjęcie Jasia :tak:
U mnie tez @ brak i dobrze :-D:-D to chyba w nagrode za poług taki długi :-D:-D
Suger Maleńka śliczności :tak::tak:

Sugar, malenka jest boska, jakie juz wyrazne zdjecia. takie czule milusie malenstwo.
Maju sto lat;-)
i Buzka dla Asi tez.

Roni , Jasiu wesoly skoczek. drugi Malysz nono. i fajnie ze tatko tak jest kochany. szczesliwa rodzina to szczesliwy synek co widac.
a i wklej jakies zdjecia potem z domku. niech wam sie dobrze mieszka.

a ja @ dostalam juz dawno. mimo ze karmie. i mimo ze dlugo oprocz cyca nie dostawal nic dodatkowo.
taki moj urok. ale mam jak przed ciaza. co 26 dni i tylko 3 dni. nie jest zle.
jestem juz po cytologii, bo mnie tu namawiali i wsio ok.

i fajnie ze mamy juz druga na 100 % ciezarowke w grudniowkach.
same dobre wiadomosci.

i pogoda u mnie super.
i budowac juz mi zero zaczeli.
lubie wrzesien......:rofl2:

Dzieki dziewczyny.:-)
Kofane jestescie:tak:;-)

A ja siedze z kumpela i saczymy likierek mietowy. Mniammmmmmmmm.
Ale chyba cos ciezszego trzeba bedzie zaczac.
M kupil mi sliczna bielizne ale niestety moje cycole sie w nia nie zmiescily wiec trzeba wymienic.Taki kroj.

Sugar patrzylas ten pokrowiec bo aukcje mi sie niedlugo konczy.

CUDNEGO WSZYSTKIEGO DLA MAI!!!!!!!!!
zaraz pisze priv o szmatkach :-)

kasu, roni, asiu
- dzieki :-) kochane!

roni
- super, ze tak jestescie szczesliwi... nie ma jak hepi rodzinka! i mieszkanie tuz tuz.. super..! to zdjecie z nowego mieszkanka juz? kiedy przeprowadzka?
moze jakis meeting wczesniej?? bo jak sie do pruszcza wyniesiecie to tyle sie zobaczymy :-)

co ze spotkaniem z atol???? ladna pogoda! laski, szybko decydujmy sie!!! ja od 14 robie przy festiwalu i nie wiem, jak z czasem..
proponuje.. sobote? 12? w sopocie?

kasu
- strasznie sie ciesze, ze wyjazd tuz tuz! i nie zawracaj sobie glowy niepotrzebnymi myslami... tu odetchniesz i spojrzysz na wszystko trzezwiejszym okiem. ciesze sie, naprawde :-)

asiu
- zero buduja? co to znaczy??

w ogole nie wiem, co jeszcze napisac, cala reszte zapomnialam...

reklama
przepraszam,że ja tak ni w pi zde ni w oko (jedno z moich ulubionych powiedzeń zapożyczonych od Roni;-):-p)
ale Roni - czy wy jeszcze się gdzieś chcecie wybrać czy już nie?
Bo teraz są zajefajne ceny i terminy i w ogóle to jest super czas na ciepłe kraje...
hmmm?;-):-D

Do góry