reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

wooooww! no to gratki! slicznie :-D

ja sie poddalam. nic nie kumam, nie wiem, czy mi sie mozg zlasowal, czy wypadlam z obiegu, czy temat autentycznie mnie przerasta, czy to gigantyczne lenistwo mnie oslepia - grunt, ze pie.rdole ta prace. trudno. najwyzej facet dostanie apopleksji (ale jest zajebisty, wiec raczej nie ;-) ) we wtorek. nie wiem tylko, czy kiedykolwiek bede w stanie cos na ten temat wymodzic - znaczy, owszem, ja mam pojecie, natomiast nie umiem tego ubrac w zdania, tym bardziej na 10 stron! powiem mu, ze nie wiem, jak to ugryzc i juz. fak.
dal mi opowiadanie, gdzie przestrzen wg mnie nie ma duzego znaczenia i mam sie teraz nad tym zastanawiac i biedzic, i kombinowac.. fak.. nie mam sil ani ochoty na takie meki..
a moze pojde do innego wykladowcy z tym fantem..?

nie wiem, nie wiem, nie wiem..
siedze i prostuje zwoje.. fak..

ale mam wyrzuty sumienia..
czytam i nic nie kumam z tego, ani tego, co pisze.. bez sensu..

reklama
ja tylko na sek
Pije i pije. Dzis zielona noc w naszym m.
Buziaki
bede czytac juto co i jak
Wasze zdrowko!

Brawo dla Marcuni-kolejna mała grudnióweczka chodzi:-)
..aenye dziś już będzie lepiej napewno coś napiszesz i nie poddawaj się;-)
Kinga u nas przygotowania pomalutku idą do przodu:-) dziś kolejna seria zaproszeń.....
strasznie mi się nie chce:no:
Gratuluję wszystkim dzieciaczką przebijających się ząbków:-D:-D

Ufff nadrobiłam ale juz nie pamiętam co napisa miałam :szok:
zaległe wczorajsze :
. STO LAT DLA MIKOŁAJA ANITY :-)
. STO LAT DLA FILIPKA NIEISTOTNEJ:-)
Pingwinku gratuluje ząbka Marcuni :tak:no i chodzenia samodzielnego
Aenya współczuje pisania pracy ale dasz rade kobito ;-)
Nie pamietam więcej :szok: skleroza normalnie

Czesc, ratujecie bo ja juz nie mam sily.
Niedlugo nie bede miala neta, bo chowamy kompa. Moze dopiero wieczorem uda mi sie wpasc jak bede juz u sasiadki.
Wczoraj zakupilismy sprzet agd do obu domkow- dwie kuchenki ( blaty), piekarnik, zmywarka, dwie lodowki. Od raz juz na maly domek + duzy.

Wszystkiego najlepszego dla Jubilatkow!!!
I wszystkiego naj naj dla wszystkich!
Roni a Wy, kiedy sie wyprowadzacie do nowego m?

ja znowu standardowo na chwile:-(
gratuluje wszystkim wyczynów i zębolów

u nas tak: Olivierek chodzi jak opętany ma już 5 zęboli z zego ostatnie 3 wyszły w ostatnim tygodniu:eek:(ryk, bek, drzyk na maksa! wcale mi z rąk nie zchodził i do nikogo nie chciał pójść - maminy cycuś na maksa:sorry2:), a teraz póki co mega wesoły, super rośnie, twu twu twu nie choruje(nie licząc pieluszkowego zapalenia pupy) no i tyle

ja się kurna ucze brrrrrr.....(..aenye współczuje Ci z całego serca ale będzie gites:tak:)
dzisiaj się ściełam z Mamą (szit jaka ona jest niezdecydowana i wiecznie niezadowolona:crazy:)no i poważna dyskusja (krzyk, łzy itepe) z T. wrzeszcie musiałm go "pojechać" bo już nie mogłam niektórych rzeczy znieść. Oczywiście atmosfera została oczyszczona i żyjemy w błogiej miłości hihihi:rofl2::happy2:

tęskni mi się za Wami
no i tyle
buziam

reklama
Do góry