reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Hej dziewczynki:-D

melduje, że u nas wsio OK:tak:
dzisiaj spacerek w parku godzinka, super było!!!
potem zakupy w Tesco... nawet nie jest drogo:no:
i kupiłam butelki i bidonik Tommee Tippee:tak:
w promocji za 5 funtów wsio:-)
wybaczcie, ale nie czytam was, bo nie mam czasu:-(
ale nadrobię po powrocie:tak:
Całuski kochane...
Poitruś wyściskany na wszelkie sposoby i możliwości:-D
od cioc BB of kors:laugh2:

Aha... Pingwinek - ząbek WOW!!!!

Dziewczyny!!!

pytanie do lasek z UK i nie tylkonapiszcie co wy kupowalyście w UK i wysyłałayście do Polski
te jakies napoje w proszku smakowe
CO TO BYŁO/JEST???
Chcę spróbować, ale nie wiem, co to było:-(

ZALAMKA...........

wymodzilam przez ostatnie 2h az jedna strone..

porzygam sie zaraz. serio..

chyba nie napisze i pojde sciemnic, ze zgubilam kartke z tematem, a ze koles mi to w biegu na korytarzu wymyslil, to na pewno nie pamieta...
tylko troche mi zal tego, co sie juz na ten temat naczytalam, grr

a jutro powtorka z rozrywki, musze sie "naumic" 5 zagadnien z okresu romantyzmu w lit. powszechnej, na szczescie fajowe ksiazeczki, 3 z nich czytalam (m.in. ukochane wichrowe wzgorza). ale znajac zycie, babka wyciagnie z nich bebechy (kompozycje, watki patriotyczno-historyczno-spoleczno-gowniane i takie tam teoretyczne bzdury), przez co nie spojrze juz na nie nigdy przychylnym okiem..
na szczescie w necie sporo o tym.. nie bede musiala wszystkiego z ksiazek wykminiac..

boshe

nienawidze wrzesnia
juz nigdy, nigdy NIGDY nie zostawie sobie takich bzdur na wrzesien!!!!!!!!!!!!!!

Ja nie mam siły... biegamy biegamy biegamy, wymyślamy kuchnie i kiblowe płytki, ledwo żyję. Jeszcze ja robię za architekta kalkulator itepe, bo D. antyzdolny...
Jak kiedyś dojdę do czegoś co przypomina projekt ostateczny to wkleję, żeby nie było że nic nie piszę na bb bez usprawiedliwienia ;-)

A demon doszedł do siebie i dziś cztery razy w nocy pobudka... ja nie wiem, gdzie on mieści to mleko, ma chyba jakieś wypustki w kościach długich ...

ja sie medluje, zyje, ale ledwo

dzieci mnie wykoncza i nadmiar swiezego powietrza, normalnie wiekszosc czasu na dworzu i glowa boli

przyzwyczailam sie do tego warszawskiego smogu

ovaltine to ja widzialam u nas w jakims sklepie w centrum handlowym, ale drogie bylo jakies 30 zl kosztowalo i szkoda mi kasy bylo:-p

ide spac

to co trojmiastki macie czas na spotkanie czy juz istebna????????????

reklama
Kate no jeszcze nie mamy zabkow tylko takie przeswity.

Bylysmy na spotkanku, ale kolega Wiktorek, jakis wstydliwy sie zrobil i co Mercunia do niego to on w placz. a moja corcia tak kocha inne dzidzie.

A teraz Wam powiem ze Mercunia chodzi...puszcza sie i idzie na razie tylko 2-3 metry ale od czegos trzeba zaczac

Do góry