reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Sto lat dla naszych 8-mio miesieczniakow.

Bylysmy na zjeciach z dzidziolami. Spiewaly pioseneczki, biegaly. Dla Mariki to raj.

Wsiego naj Miłka ! ;-):-)
Najlepsze życzenia dla Dawidka !
:tak:

Ja dziś byłam u fryzjera i generalnie zrobiłam się na bóstwo :-p;-)
Poza tym jestem niepocieszona , bo nie mogę znaleźć odpowiedniej kiecki na weselicho :-( no ale mam jeszcze troche czasu - może uda się coś wykombinować .

Mikołaj ma kryzys pełną gębą :baffled: jak tylko zostaje z kimś innym niż ja to wyje w niebogłosy - ale jak znikam mu z pola widzenia , tzn. jak zostaje sam , to nie robi to na nim specjalnego wrażenia :dry:
wychowuje sobie potworka :sorry2:

paszport jest dla mnie
mlody jeszcze nie ma ;-)

anita jesli chodzi o sukienki to zobacz zare
ja przetestowalam wszystkie sklepy jesli chodzi o kiecki i tylko tam mozebne na weselicho sa
wg mnie of kors

bylam dzis u lekarza malym
nadal nie przytyl ani grama
wynik z krzepliwosci krwi miescie sie w normie (norma 28-38 on ma 28.8)
dostalismy skierowanie na badania w kierunku lambli
fak oby nie to...

reklama
Do góry