reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
ja dziś spałam 2 godziny... czuję się jak zombie:baffled: ***** i nie wiem czemu nawet:baffled:
bo dzidzius spał w najlepsze:happy:

Oczekująca, współczuję choróbska. Pewnie jakaś grypa żołądkowa:dry:

Witam z rana dziewczynki.

Kurcze i znow leje.

Nie wyspalam sie chociaz dzidziol spal ladnie. Metlik mam w glowie.

Wybieramy sie dzis do biblioteki na zajeciaz dziecmi. Nauka wyliczanek i piosenek chyba. Marika niby za mala ale bedzie miala radoche ze dzieci sa.

Spoznione zyczonka dla Milenki

Kasia nie wiem czy widziałaś, było teraz i w Wiadomościach i w Faktach taki filmik jak łódeczka na zrzuconych szmatach na silniku płynie do brzegu i zawiał wiatr i ją przewrócił :szok:

to był tzw Biały Szkwał i tu jest generalnie pozamiatane

Nie mam TV... ale słuchałam w radiu. Ludki mówiły że była około godzina zanim pojawił się TEN biały szkwał, wcześniej były mniejsze i czarne chmury. No ale zawsze jest taki mądry co to wyczeka i ucieknie dopiero jak łódki przewraca.
Ja jakoś tak trafiałam z Mazurami że byłam zawsze na jeziorze jak potem mówili o wywracanych łódkach w wiadomościach...jakoś mi się zawsze do brzegu udało bez problemu dopłynąć, wręcz jedliśmy już przeważnie obiad jak łódki zaczynało wywracać, ale widziałam zawsze paru odważnych co pływało.... Jakoś mi się wydaje cały czas, że to pretendenci do nagrody Darwina, mimo tego co kreują media...

O tu człowiek np. mówi na temat całkiem sensownie.
Dziennik - WYDARZENIA - WOPR nie ostrzegł, że idzie burza

STO LAT DLA HANI :tak::tak:
I zaległe dla Milaczka życzenia :-)

A my wczoraj zostawiliśmy małego z babcia i poszliśmy na randewu ;-) tzn kino i kolacja :-) Było fajnie miło i przyjemnie :tak: fajnie tak czasem pobyc samemy we dwoje :happy:

Lucy duzo zdrowia życzę :tak:

reklama
Do góry