reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Ku rwa... ale ją męczą
zamiast podać oxy, to ją męczą
/w UK tak "męczą"???/
o godz. 3 rozwarcie było dopiero na 6!!!
czyli postęp to 1 cm/2,5-3 h
i dopiero teraz poszli na porodówkę
nadal ma za małe rozwarcie
ale mysle, ze w ciagu godziny urodzi:tak:

Matka i szwagier padają na pyski

reklama
Kate jesli jej wody nie odeszly to oxy nie podadza . Oni bardziej za natura sa.
Petydynke niech sobie domiesniowo wezmie.Na mnie super podzialala.

Fajna mi natura:szok:
że ona jest juz tak zmęczona, ze nie daje rady:dull:
nie wiem czy urodzi naturalnie
bo od 1,5 h prze i nie może, bo pada ze zmęczenia
ona dostała coś na bóle:tak:
nie pytam co, bo i tak nie pamiętają pewnie

Moze proznociagiem jej pomoga tak jak u mnie bylo. Mala tez nie chciala wyjsc pomimo rozwarcia. Ato chwila moment i po wszystkim.

reklama
Do góry