reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

mamusie grudniowe:)

hehe, dita ;-) mi sie wlasnie wydaje, ze cos malo smieszna jestem. ehhhh wysokie mniemanie :-D
wesolej podrozy :-)

a cichym dniem sie nie przejmuje, choc mam ochote sie wydrzec. :-D wiadomo, ze przejdzie.

reklama
A ja jestem pod wrazeniem.

Moj M wczoraj zostal z mala, dzis od rana sie nia zajmowal. Nawet zasnela obok niego na lozku o tej porze o ktorej powinna. Jka jest w domu stara sie nadrobis stracone chwile. A mala caly czas krzyczy tata, tata.

Się u mnie nie wiem skąd wzięła kaszka bez mleczna nie wiedziałam co z nią zrobić :-) to ciasteczka zrobiłam
Przepis łatwy
3 jajka
paczka kaszki (u nas była malinowa)
kostka masła
łyżeczka proszku do pieczenia ale nie koniecznie
cukier w przepisie pół szklanki ja dałam prawie nic bo kaszka słodka
Robisz kulkę potem placka :tak:
piecze się tak około 20 min w 180-200 stopni
Mniamuśne :tak: na niektóre położyłam poziomki i maliny

faktycznie mniamusne:tak:. ja daje malemu biszkopciki z woda lub herbatka to sie najesc nie moze tak mu smakuje.
no to zycze uadanego weekendu i spadam do sprzatania, kapania a potem na imprezke do znajomych. oczywiscie nadal bezalkoholowa dla mnie, bo jak zwykle niepijaca kobieta karmiaca piersia :wściekła/y:

Ja nas pakuję.
Poprawka.
Zamierzam pakować.
Poprawka
Pierdziele, sami niech sie pakują.:cool2:

Andrzej tylko od czasu do czasu sie dopytuje ,,jak ty bido bez bb tydzień wytrzymasz?"
Cholera, będzie ciężko....

dita gratuluje wyjazdu, zycze udanej podrozy i aenye ma racje, kasy nie liczyc, cieszyc sie!!!!

nonek wspolczuje

kurcze zapomnialam co jeszcze

reklama
Atol - :-D:-D:-D
Ditka - baw się dobrze i wypij jakiegoś tokaja za nasze zdrówko:tak:

Mojej sis odchodzi czop śluzowy /chyba/... jak to było, bo już nie pamiętam:happy2:
mi odszedł z krwią przed samiusieńkim porodem... a jak było u Was? bo nie wiem czy już mam się denerwować czy nie;-)

Do góry