reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

mamusie grudniowe:)

nonek bidulo... :-(3maj się! idz do lekarza koniecznie!! Kiedy ból promieniuje z krzyża do uda, a czasem nawet do kolana (tzw. rwa kulszowa), i towarzyszy mu osłabienie czucia i siły mięśni w jednej nodze, trzeba natychmiast zgłosić się do lekarza.

poćwicz:
Siedząc, zrób od czasu do czasu kilka prostych ćwiczeń:
Przechyl głowę na lewą stronę i opuść ramiona.
Połóż lewą dłoń na głowie, z prawej strony. Przez 20 sekund delikatnie pociągaj dłonią głowę w stronę lewego ramienia.
Zmień rękę i powtórz to samo z prawym ramieniem.
Spleć dłonie z tyłu głowy i pochyl głowę do przodu. Wytrzymaj 15 sekund.

takie ćwiczenia powinny ci trochę pomóc:tak:

Dita gratuluje drugiego ząbka!:-)

A ja sobie odpoczywam... jutro szykuje się ognisko:-) bedzie sie działo! w sumie to przyda nam się jakaś rozrywka i odskocznia od codziennej rutyny.

reklama
Po stokroć dziękuję za życzenia :zawstydzona/y::tak::-)

Dita gratulacje dla ząbka Natalki ;-):-)
no i super , ze na te Węgry jedziecie ! :tak:

Nonek współczuje :-(
Ja od środy chodze zapakowana w kołnierz ortopedyczny i też ruszać się nie mogę - mam kręcz w szyi ( podobno mnie przewiało ) :dry:

Mojemu dziecku wyszły na górze trzy zęby na raz :tak: jak zwykle bezboleśnie :happy2: ale jeżeli nie przestanie nimi zgrzytać to go sprzedam , albo oddam i dopłace jeszcze :crazy:

Anitka hue hue hue....:-D
Kinga dzieki za rady. Ja juz nie pierwszy raz mam jazdy ze swoim kregoslupem. Juz znam chyba wszystkie cwiczenia. Przez pol ciazy jednej i drugiej mialam permanentna rwe kulszowa. Wiem co to znaczy. Znam chyba juz wszelkie sposoby na niego.
Ja dzis bylam u lekarza, mialam robione przeswietlenie. Mam przesuniety dysk. O milimetry, ale bol niesamowity.
Mam nadzieje, ze mi za kilka dni minie i sie z wyjazdem nie poddaje. Od jutra zalatwiam od nowa. Moze w koncu mi sie uda zobaczyc nasze polskie morze. Obiecalam to Julce!
A teraz pije n-te piwko i mam tzw. tumiwisizm. Jest kolezanka i jest ok. W miare....

A u nas znowu jazda z siadaniem :szok: juz mam dość zaczarował go kto czy jaki h uj :wściekła/y: spi i siada spi i siada jak położe wyje na rece bujam wyje i tak wkółko :-( więć siedzimy sobie on sie bawi a ja klikam na bb. Czemu on nie spi w nocy :-(kiedy doczekam sie chociaż 4 godzin snu :-(

Ditka gratuluje wyjazdu :tak: ja w tym roku nigdzie nie pojade :sorry2:
Nonek kurde ale masz przejebulki :baffled:

ja uporałam się już ze wszystkim w nowym oddziale w pon startujemy nomalnie super mam nadzieje, że będzie fajnie :-p

Miłka, gratki!

Anitka - spóźnione 100 lat i zdrówka! Ciebie też jakoś dopada ostatnio... uważaj nie siebie tam... :tak:

Nonek, współczucia, ale mojemu znajomemu ostatnio dysk wypadł, jak sięgnął po spodnie z krzesła rano ... wiec niekoniecznie nawet od ciężarów być musi... Kręgarze też dziwni, czasem naprawią, czasem popsują, też się boję chodzić :tak: Zdrówka i trzymaj się tam! :blink:

Nieistotna, bo to tak trochę jest, że większość u dzieci to norma... Mi też zawsze tak mówią..;-) Ale może to racja?:confused:

Ditka, gratulacje drugiego zębulka! :-)

Kamila, a nie możesz posadzić go w łóżeczku i spać? Niech siedzi, aż padnie ;)

Poszliśmy spać o 1 :-) w końcu znudziło mu się siadanie :-D i spaliśmy do 8:szok: ale jestem wypoczęta :tak:7 godzin spałam ciurkiem :happy::happy: wiem dlaczego, wzięłam go na całą noc do siebie M. nie było więc mieliśmy dużo miejsca, dzisiaj już pewnie powrót do rzeczywistość :dull:

reklama
Do góry