reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
:-D

U mnie ostatnio dr Jekyll i mr Hyde.
Piotruś super pogodny, bawi się spokojnie, nagle WRZASK :szok: I wyje i wyje, ani jeść ani pić ani kupa... Posmarowany żelem Orajel po 6 minutach nagle spokój cisza :-D
Mu te zęby chyba do wewnątrz rosną, bo nic nie widać a już z jego akcji to co najmiej 15 powinno być na wierzchu :dull::-D

a my? a my? ja marze o 2h naraz.. o niebudzeniu sie o 6 rano w celu "ubujania" dziecka na kolejne 2h snu (nieraz z przerwa po godzinie na kolejne pare lykow herbatki i ubujanie)
Chryste.. tez caly komplet pliz naraz..

a u nas dziasla nawet nie podpuchniete, nic a nic nie widac.. a o dziwo orajel pomaga.. i paracetamol, jak jest strasznie.. wiec to musza byc zeby..!

Nonek
- kochana bidulko.. strasznie mi przykro :-( naprawde pech jakis cie przesladuje.. ale dobrze myslisz, nie odpuszczaj wakacji! moze za tydzien bedzie juz calkiem git??

Dita
- gratuluje zabka.. a mala chyba nie marudna, cos nie narzekasz na nia ostatnio? tylko sie cieszyc :dry:

ja dzis bylam na imprezce.. suuuper.. wreszcie poznalam chlopaka (w sumie narzeczonego juz) mojej ukofanej psiapsioly (mieszkaja we fr, wiec to nie takie proste :-) ) - alez sa zakochani!
i w ogole, jak to na domowce.. rozmowy o zyciu do 4 rano.. git :-)
Fiol zostal z babcia i jej robil sajgon. ja sobie slodko pospalam hehe :-) dzizas.. czesto bede go sprzedawac spragnionej Fiolka babci :-) czuje sie jak nowo narodzona :-)
mimo ze mnie moj facet wku.rwia jak nie wiem, nie chce mi sie nawet myslec ani pisac. ch.. z nim. krzyz na droge. kuzwa. nom :-) to powiedzialam, co mi lezy na watrobie :-D

Nie, mała jakoś jak marudzi na zęba do przez pół dnia i tyle. hehe
Śpi jak zwykle cała noc. Pobudka o 7.
Czasem jej tylko coś odpierdziela i drze morde, ale to raz na dwa tygodnie moze.

A ja w proszku, mamy się pakować i nic mi się nie chce. Wróciliśmy z zakupów, samochód zatankowany, kasa wydana, hehe
oj.

a jakie wspomnienia wielkopomne beda!
nie licz kasy :-D tego sie nie przelicza na pieniazki!
zobaczysz, jaka Ala bedzie zachwycona :-d az mi sie geba smieje na sama mysl :-)
buziam!!

dobra, to ja tez sie ide pakowac..
zaraz jedziemy na 1 dzien do babci dawida na wies :-)
heh, znowu kilka dobrych godzin jazdy samochodem.. dramat.. zaczopkuje mlodego chyba..
ostatnio non toper drze jape w aucie :wściekła/y:

troche mi sie niechce, ale namowilam rodzicow moich, zeby sie wybrali z nami, i od razu mi fajniej :-)
dzis mamy cichy dzien, pewnie pierwszy z kilku. normalnie czasem mam ochote sie rozwiesc. serio. po co mi przy dupie taki palant?
ehhhh. moze na wsi mi przejdzie.. swieze powietrze i te sprawy.. ;-)

jutro wieczorem z powrotem podpinam sie pod bb (na wzor matrixa). licze, ze dopiszecie i bede miala co czytac, bo cos laski oslablyscie.. :-)

ehehehe - aenye - no jak cię czasem czytam to leję ze śmiechu jak po czytaniu Miłki:-D:-D:-D Nie przejmuj się cichym dniem - to normalne, przejdzie:tak:;-)

No ale moja też drze jape jak jedzie, dobrze,ze wyjeżdżamy o 4 rano to może choć trochę tej drogi prześpi:dry:

reklama
Do góry