reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
helo kobity :-D

moje dziecko zmieniło się w potwora, w środku nocy wstaje i krzyczy normalnie drze paszcze na całego, dopiero jak ją położymy między nami w łóżku to zasypia i śpi z nami do rana (fak fak wiem, że tak nie wolno robić)

a dziś myślałam, że ją uduszę cały dzień siedziała z moją Mamą i Prababcią no i jak wróciłam z roboty to młoda super, hiper uchachana, raczkuje, wywija szwajami normalnie dziecko roku...jak się zatrzasnęły drzwi za Mamą i Babcią i została ze mną sama jak wydarła gębę to się darła z 40 minut non stop aż zachrypła, cała się usmarkała, nosiłam ją na rękach i tylko wycierałam jej gile z nosa normalnie nie wiem o co jej chodzi...
dałam jej czopa w dupę i śpi ale nie wiem czy dawanie czopków przy atakach histerii z kosmosu to dobry pomysł :crazy::sick::eek:

czarna551 no to rzeczywiście teście was załatwili:eek: ale na pewno sobie sami też poradzicie!;-) No ale szkoda że tak wyszło...
My już prawie wszystko mamy pozałatwiane. 20go mam ostatnią przymiarkę sukni i potem juz ją odbieram. Zostało nam załatwienie tortu i bukietu dla mnie no i kwiaty na podziekowanie dla rodziców. Do konca tego miesiąca chcemy juz wszystko załatwic. Poten 2wrzesnia mamy spotkanie z księdzem w sprawie ceremonii ślubu..

Miłka no to mialas sajgon totalny z małą:eek: dziwne że tak sie zachowała... widac przyzwyczaiła sie do babulek:-)

A ja umnieram!! zatrułam sie zupką chinską i teraz zdycham:sick: Już nigdy sobie nie kupie chinola!:no: masakra...

histeria z kosmosu hehe

moj poki co jest gites
wyprowadzilam go wczoraj do innego pokoju bo jak spie z nim w pokoju to tak naprawde nie spie
w domu w waw ma swoj pokoj i u dziadkow tez takowy dostal
wczoraj z moim tata i szymonem obgadalismy ktory pokoj adoptujemy dla malolatow i jakie gadzety trza zakupic

upal dzisiaj byl masakryczny
teraz zerwala sie jakas dziwna wichura i blyska sie
groza :rofl2:

nonek gad demyt wyszlam z domu i nie wzielam telefonu!!!!
zabij
ale i tak nici z morza powiem co i jak jak pogadamy na jakims skajpie

co do facetow to moj jest mistrzowym tata i facetem i generalnie opiekuje sie mna i malym i NIGDY nie mialam jazd ze czegos mi nie pomaga
ale to juz pisalam nie raz i tak jak kate nie bede sie rozpisywac ;-)

milka normalnie leje jak czytam twoje posty:-D

moj T tez jest super, tez juz pisalam ,kupa nie kupa, kapiele, karmienie non problem

wstawanie w nocy jak trzeba

i ma wiecej cierpliwosci do dzieci niz ja

a my dzis mamy 4 rocznice slubu, ale obydwoje tacy wykonczeni jestesmy ze winko sie chlodzi w lodowce a T juz spi, a ja zaraz dolacze

padam

reklama
Do góry