reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
oczekujaca, aga - witamy z powrotem!!! i piszcie, co u was!!

a co z czarna? tak raz wpadla na galerie i to ma byc wsio???

nieistotku - gratuluje ladnej nocki :-) i pomyslu z kojcem :-) i ketonalu :-) a co do bolu, gadalas z jakims ginem..? bo to chyba nie powinno tak bolec..
mnie po tym zabiegu nic cialko nie bolalo.. tylko dusza :-(

moj nie spi w nocy, generalnie strajk. znaczy spi, ale nie dluzej niz 2h bez przebudzenia sie (tylko on sie lekko przebudza, na smok, jedzenie i spi dalej, nawet oczu nie otwiera, a ja, niestety, 15 minut walcze, by dalej zasnac).
ostatnie dwie noce zrejterowalam, padnieta bylam jak nie wiem, wiec o 5-tej rano bralam go do siebie. i oczywiscie spal cudnie bez pobudki do 8.30-9...

ech. mam nadzieje, ze zacznie spac w nocy jak czlowiek..
w dzien zlote dziecko, obudzil sie wlasnie na balkonie i od 10 min gada z suszarka :-D :-D :rofl2:

ale powrotów - super!! udzielajcie się kobietki!!

a czarna - nie wiem może się odezwie

Nieistotku wracaj do zdrowia!!

maja u mnie też się tak zdarza czasem:-p

Witam! Dopiero teraz tu zawitałam:zawstydzona/y: jakoś tak wyszło:-( Ile tu stron... straciłabym wieczność gdybym miała to wszystko przeczytać:tak: Ale do sedna:
Nadinka urodziła się 08 grudnia 2006:-)

Hej Laski :-) my dzisiaj prawie cały dzionek na podwórku :tak: bo mamy słonko wiec się grzaliśmy :tak:. Teraz mały padł jak zabity i śpi słodko mam nadzieję że pośpi chociaż do 1 :-).
Witam się że wszystkimi powracającymi na BB :-)
I hej Magda :-)
A i sie pochwale :szok: znalazłam kolejnego zęba w paszczęce Małego :-D:-D to juz chyba 9

kamila - do ksiego guinessa z nim :-D

nieistotna - przytulak.. jak sie wygadasz, choc troche jest lzej.. ale ja o tym moglam mowic dopiero jak juz bylam w zaawansowanej ciazy z Filipem, wiec rozumiem.

reklama
Do góry