reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Miłka :-D

Kasu, 7:30 to u nas w niedzielę długie spanie :-D

Witaj Maja, gratulacje dla Mariki, nieźle pędzi do przodu z umiejętnościami :-)

Moja maruda dziś tylko 3 pobudki w nocy. Jedną wręcz przegapiłam/przespałam, D. jakos nakarmił zanim się obudziłam, więc superwyspana jestem. :-)

Anitka, Nonek, Nieistotna, a jak choróbska? Raportujcie!

Luckymama, Miniś normalnie nie wygląda na swoje parametry :-D Gdzie on to wszystko chowa??? :-D

Wczoraj w zoo znowu mój mały potwór panicznie bał się innych niemowlaków... Coś mu się ubzdurało, dorosłych sie mniej boi niż niemowląt, szok :happy2:
Dziś wieczór spędza z tatusiem, a jutro mykamy na USG nerkowe kontrolnie. Mam nadzieję, że ok będzie i refluks się pomniejsza.. no zobaczymy. :blink:

Ma Kate i Patrycja. Ja nie miałam aparatu ...

6:30 wypas. Wstaję o 6:20... czasem 5:20 ;-)
Ale ostatnio się zęby chyba zatrzymały, demon śpi do 6:45 od 19:30-20:00. Z trzema pobudkami jak dobrze pójdzie... ośmioma jak gorzej :dull:

U nas Julka juz praktycznie zdrowa, ale Manka teraz ma katar i nie wiem czy cos z uchem nie bedzie, bo rano jak wstala to jej sie az wylalo z ucha. Ale nie ma jakis jazd, ucho dotykalam nic jej nie boli.
Ja sama sie czuje jak wycieraczka w taksowce. Plery mnie bola, maz nie dal mi spac...

wycieraczka w taksówce:-D:-D:-D:-D:-D
Mąż ci nie dał spać????:happy:

Ucałuj Manianę, lepiej jak się jej wylało niż mialoby zostać w środku - bo wtedy własnie robią się zapalenia.

A ja sie nie wyspalam i juz.
zasnelam na kanapie o 22, maz mnie obudzil i zawleklam sie do lozka:dull:
pozniej mlody sie budzil o 3 i o 5 i o6 juz calkiem:crazy:
teraz oglada 'byl sobie czlowiek' a ja ide mu zrobic banana z avocado na sniadanie
kasiu moj 8 to sie nigdy nie budzil:sorry::crazy:wspolczuje

Hej wyspane i niewyspane lasencje.
U nas pobutka 7:30. Wstala bo budzik zadzwonil.

Buziaki dla wszystkich. Ja mam lenia, Mała ulała przetawione mleko z jajowa mi na bluze i smierdze teraz rzygami ale nie chce mi sie ruszyc dupy aby sie przebrac.

reklama
Do góry