reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

spoko Miłka. A najgorsze jest to, że większość ludzi ocenia cię po tym co usłyszy (lub przeczyta:confused2:)... tak jest i u mnie, nikt tak naprawdę mnie nie zna, a mam opinię wściekłej krowy, bo czasem po prostu jak trzeba to sobie ulżę jakąś panienką lekkich obyczajów:confused2:
A nie widzą debile,że to naprawdę pomaga. Takie śpiewanie, czasem rzucenie mięsem, czasem powiedzenie komuś w twarz tego, co się myśli...
nie, w PL tego robić nie można - tu panuje sztuczny wersal. I moherstwo.

reklama
ja od wczoraj mam kanadyjska czesc rodziny na glowie
dzisiaj zrobilam tour: muzeum powstania warszawskiego, stare miasto plus lazienki
teraz siedze sobie sama w domu a ich wyslalam na jakies kolacje etc

ogladam constantinea ( jakis bzdet z keanu reevsem ktory zabija zmory i inne demony)
zaraz wale chyba do wanny

moj facet w rozjazdAch jak zwykle
jutro jade do lodzi do malego, w pt wieczorem wracam, w sb na wesele a w pn moj facet leci na tydzien w pisduuu

i tyle

srele morele

Nieistotlu przejdzie mu napewno! :tak:
moja kolezanka darla jape bezprzerwy w nocy i w dzien, przestala jak miala 10 miesiecy!

Milka hehe :-D

Miłka :-D:laugh2::-D:laugh2:

Nieistotku przytulam mocno jeżeli choć troche podtrzyma Cie to na duchu ;-)

Ditka się rozśpiewała :happy2:

my dziękujemy za pamięć i życzonka :tak:

No wreszcie mam chwilke na robienie tego co lubie.
Wiec na wstepie witam dziewuszki i mocno sciskam po dlugiej przerwie. Strasznie sie za Wami stesknilam.
Duzo sie u nas ostatnio dzialo wiec nawet nie siadalam do kompa zeby nie przynudzac. W kazdym razie czas goi rany i powoli dochodze do siebie.

Tyle spraw sie nazbieralo pod moja nieobecnosc. Stosy poczty, rachunkow, rozliczenia podatkowe, itp.............. Jakos to wszystko ogarnelam. Pranie, prasowanie po wakacjach...........

Dzidzia strasznie urosla. Ladnie siedzi, Wspina sie po kanapie, zaczyna raczkowac.
Moze wreszcie zabek sie pojawi bo marudna sie zrobila i jakby cos bylo na dole bialego widac. Dalej na cycu+ zupki, dania+ danonki+ deserki.

Mam nadzieje ze uda mi si byc na bierzaco z Wami.

Wszystkim dzidziolom zycze zdrowka a dzis szczegolnie Mikolajowi.

reklama
Do góry