reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

mam dosc....

marcin zapomnial wieczorem wykupic mi antybiotyku, pojechal do niemiec, ja w nocy mialam goraczke, telepalo mna ale nie moglam odpowczywac bo musialam telepac malym bo sie darl 2 godziny w nocy
az mi lzy lecialy
czemu ja nie moge miec grzecznego dziecka kurcze
i jak zwykle sama gdy cos sie dzieje, marcina nie ma
zimno mi bylo jak jasna cholera

a dzis moja glowa peka

nie wiem jak przezyje do wieczora

nie mam sily a musze zniesc wozek i isc do apteki

a mlody buszuje

reklama
mam dosc....

marcin zapomnial wieczorem wykupic mi antybiotyku, pojechal do niemiec, ja w nocy mialam goraczke, telepalo mna ale nie moglam odpowczywac bo musialam telepac malym bo sie darl 2 godziny w nocy
az mi lzy lecialy
czemu ja nie moge miec grzecznego dziecka kurcze
i jak zwykle sama gdy cos sie dzieje, marcina nie ma
zimno mi bylo jak jasna cholera

a dzis moja glowa peka

nie wiem jak przezyje do wieczora

nie mam sily a musze zniesc wozek i isc do apteki

a mlody buszuje

kuzwa milo z jego strony ze pamietal:wściekła/y:
jak mozna zamomniec? :no:
nie znos wozka, jak masz apteke blisko to mlodego na rece wez. ja tak robilam jak musialam isc do sklepu i znosic wozek p schodach z 1 pietra:blink:
3 maj sie!!

Albo młody na rękę i wózek ciągniesz po schodach...

Nieistotna, :-( strasznie dzielna z ciebie dziewczyna :tak: Buźka wielka...

Kamila, ale u ciebie to inna sprawa, bo trudno zęby ominąć, tyle ich ma :rofl2:;-)

pingwinek - u nas na razie nie ma problemu, ale zaobserwowalam na kuzynce:
1. sprawic, by male sie chichralo w glos, otwierajac gebe szeroko i zamykajac oczy (gilgotki u nas) - i hyc z zelem
2. zblizac cos do ust, co lubi, np. smoczek czy butelke, jak otworzy paszcze - to wtedy hyc
3. w nocy na polspiaco, jak tylko zacznie sie przebudzac.

diabla, kuweska pogoda.

pindole to wszystko w pipe. :-D :-D :-D

Najlepsze życzenia dla Filipków Nieistotnej i Kamili ! :tak: 8 miesięcy minęło ! ;-)

Nieistotna - no brak słów po prostu ! :wściekła/y: może poproś kogos o pomoc przy małym - zdrówka bidulko :sick:

reklama
Do góry