reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

a wiec najlepszego wszystkim Aniom!

Roni :-D

kurcze, mi najbardziej pasuje wlasnie, zeby sie mloda urodzila za rok w czerwcu-lipcu (wtedy koncze licencjat i zrobie sobie rok przerwy przed magisterka). no a zeby tak bylo, to musze zajsc wrzesien-pazdziernik :-D

chcialam zawsze 2 lata roznicy, ale teraz troche mnie przeraza, ze roznica wieku bedzie taka mala.. 18 miesiecy..
no ale albo teraz, albo po studiach, na magisterce dziecka juz nie chce, bo to pewnie beda platne zaoczne studia w wawie i bede je chciala maksymalnie wykorzystac.

a ja was w ogole przebijam, bo ja chce miec CZWORKE dzieci :-D w tym jedno kolo 40 - adoptowane :-)

reklama
Czesc ciotki!
Po pierwsze Wszystkim Aniom, Annom, Aniulkom itp. itd. Wszystkiego Najlepsiejszego Z okazji Imienin!!!!!

Ja prawie cala noc walczylam z goraczka u Julki. Dopiero nad ranem zasnelam i odsypialam razem z nia. Niestety goraczka utzrymuje sie caly czas na poziomie 38,5. Ale zawsze to lepiej niz ponad 39.
Stonka lezy w lozku i marudzi. Marianka jest od niej na ile to mozliwe oddzielona. Zab ma juz przebity zpelnie i teraz drugi sie przebija. Niestety Manka zaczela chodzic za mna jak piesek wszedzie i ciagle wspina sie po nogach aby wziac ja na rece.

Kate i dziewczyny z nad morza. Niestety nie bede mogla przyjechac do Was. Nie odwaze sie z chora Julka tarabanic pociagiem tyle godzin. Normalnie taka frustracja mnie ogarnia, ze nawet nie zdajecie sobie sprawy. tak bardzo chcialam odpoczac. I zobaczyc Was wszystkie! Normalnie plakac mi sie chce z bezsilnosci.

Nonku, dużo zdrówka dla większej stonki! Biedactwo :sick:
Może gorączka do końca tygodnia zejdzie i przyjedziecie na parę dni, nigdy nie wiadomo. Na razie spróbujcie odespać...
Czekamy z otwartymi ramionami w każdym razie :tak:

I brawa dla drugiego Majerankowego ząbka! :-)

noneczku - szkoda, pewnie ,ze szkoda, ale zdrowie Julci najważniejsze. Jeszcze wypoczniecie, spokojnie. Ucałuj mała. A co jej dajesz od dworaczkę? Bo u nas np i u Ali i u Nat paracetamol nie działa - ibuprom jednynie.

Dziś w nocy Nat obudziła sie o 4, płakała, tarła rączkami o policzki, podejrzewam zęby. :sick:Dostała strzykawę nurofenu i w kimę.:tak:

Koleżanka własnie wróciła ze Stonsów, kurcze, ale jej zazdroszczę.... Opowiada właśnie, bosko:tak::tak:

Aenye - no raczej chyba radzę przed magisterskimi;-):tak:

Nonek wiem dokładnie co czujesz:tak: tez bardzo chciałam jechać na spotkanie grudnióek a chłopaki sie pochorowały i też starszy bardziej:sick:
Nie martw się, kiedyś się nadrobi. Poki co kuruj dziewuchi i się nie martw:-)

dzieki serdeczne za zyczenia i moim imienniczkom tez skladam najlepszego, sto lat:-D

nonek wspolczuje, jak sie pierniczy cos to zawsze w najmniej odpowiednim momencie

ja tez dzis niezbyt dobry humor mam:no:

a zapomnialam

kasia pogratuluj kolezance, super ze wszystko ok

ja rodzilam na czerniakowskiej, ale przy cc to zupelnie inna bajka

reklama
Anulką wszystiego NAJ.................

atol ja daje jeść tak:
rano po przebudzeniu ok 6 - mleko
później po drugim przebudzeniu ok 10-11 -mleko
po następnym słoiczek
po godzinie deserek
w zależności jak się godzinowo wyjdzie ale przeważnie koło 17 gęstej kaszki
takiej do podawania łyżeczką z połowy mleka - i to dzieki niej przesówam ten ostatni posiłek
czasem nie ma takiej koniecznosci to nie podaje
i na spanie czli ok 21 - mleko z kaszka

nonek współczuje - kurujcie sie

Do góry