reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Anita pamiętaj tylko że "baniek nie mozna przeziębić" czyli do czasu keidy Ci te slady (po ciśnieniu) zejdą zakładaj coś na plecki. Sposób babci, ale naprawdę ważny:tak:

Juz nie planuję więcej dzieci. chciałam 3 ale po porodzie Miniego podziękowałam:sick:
Dobrej nocki

reklama
A ja chce miec jeszcze dziecko...
za ok. 4-5 lat:tak:
co by przed 35 zdazyc:-D

Kulka - dzisiaj byłyśmy na szczpieniu wzw-b
bo po ospie Nat ma przesuniety o miesiac kalendarz szczepien
a dw tyg. temu nie bylo tej sczepionki
i na dzisiaj mnie pani zaprosila:tak:

gratulujemy ze wsio ok:-D

a u mnie maskara z budzeniem sie o tej porze, jak jej przesunac ostatnie karmienie z 19 na pozniej?

o chyba spi, spadam

Dzieńdoberek :-) mamy dzisiaj trochę słonka, a przynajmniej narazie :-)
Atol ja stopniowo przesówałam każdy posiłek na troszkę pózniej najpierw 15 min potem 30 i tak przesunełam o godzine :-). a tak wogóle to ja tez miałam dzisiaj karmienie przed 5 :tak:
Kate duża juz ta twoja Nat :-)

Urodził się naturalnie Wojtuś o 21:55 - 10 apgar, 55 cm, 3920g - mały klops :-)
Mama i synek czują się dobrze, mama trochę padła bo pewnie anemia.
Moja koleżanka super zadowolona z opieki i całego przebiegu - rodziła na Czerniakowskiej, bardzo poleca.
Teraz czekam na fotki :-D

Kasiu - Gratulacje!!!!!

Roni, pingwinek, atol, - Wszystkiego najlepszego, dużo słońca,
uśmiechu i słodyczy - towarzyszka dita życzy
:tak::tak::tak::-D

reklama
Do góry