reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Nie bez zgody nie mogą ale jak się ma 3 cesarki to jest wskazanie do podwiązania jajników bo nie można mieć więcej dzieci. I ona jak miała 3 cesarkę to podpisywała taką zgodę

reklama
oj zlego posta napisalam, laska ma 3 dzieci i kazde z cc a teraz jest z 4 w ciazy i tez bedzie miala cc, czyli mozna miec i 4 cesarki jak widac

no wlasnie sara ja jak sie dowiedzialamze jestem w ciazy tak szybko to sie przestraszylam, ale lekarz mnie uspokoil ze luz, nie ma sie co stresowac

natomiast po dwoch to juz nie wiem ile trzeba czekac, a po trzech to jzu w ogole

a to nie wiem..... może sie nie zgodziła?? albo miała długie odstępy tzn.takie jak powinny być
bo tamta znajoma miała dzieci co 2 lata-i może dlatego ze za krótko

kulka:-D

12,10 i 2 lata, ale z nia nie rozmawialam na ten temat, ani nic, tylko przyuwazylam na jakims watku i przeprowadzilam sledztwo:-p

bo tez mi sie wydawalo ze 3 cc i koniec

Jestem po bańkach - pokuszę się o stwierdzenie , ze było miło - sobie poleżałam bezstresowo , a pani mnie smyrała hehe ;-) ale mam siniaki teraz takie malutkie od tego ciśnienia chyba .
Sok malinkowy mam , więc się raczę :happy2:
Atol - od paracetamolu się zaczęło - w ogóle to wsystko się zaczęło jak urodził się Mikołaj - bolał mnie ząb , więc wzięłam paracetamol , bo bezpieczny przy karmieniu no i nie obeszło się wtedy bez hydrokortyzonu w tyłek :crazy:
potem na zasadzie prób i błędów testowałam inne specyfiki - i lipa :crazy:
jak się rozchorowałam lekarz dał mi duomox ( nie wiem jak sie pisze ) i też mnie uczulił . :crazy:
Zatem pozostają mi tylko domowe sposoby i profilaktyka przede wszystkim - czyli unikanie przeciągów i takie tam .
Wierze , ze jak przestane karmić minie też uczulenie , bo jak wrócą @ to nie wiem czy wytrzymam bez ketonalu :baffled:

reklama
Do góry