reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Miłka - 2 razy dziennie... Jezu, szalona....:eek::szok::-D:-D:-D:-D:-D

A w ogóle to mamy dziś 8 rocznicę ślubu.... Jezu ,jak ten czas leci....

reklama
kurcze mialam dylemat, ale sobie pomyslalam ze nie mam nic do stracenia i ze jesli zobacza kolejnego maila z prosba to wezma sie za to! naprawde piszac wczoraj o odszkodowaniach mialam na mysli wlasnie to ze nia ma absolutnie zainteresowania ze strony rzadu takimi sprawami, nie ma zadnych przepisow, ktore pomoglyby wlasnie takim dobrym, najabrdziej potrzebujacym ludziom pomoc, u nas tylko dobrze spektakularnie umrzec aby dostac jakies pieniadze

smutne ale prawdziwe...

mam tylko nadzieje ze sie uda P. Markowi i rodzince pomoc...
a my juz szykujemy paczuszke :tak:

maga ty do nich widocznie nie należysz
ale wiesz znajdują się tacy co podczytują (nikt nikomu nie broni)
ale potem mają jeszcze pretensję o to co piszemy i w jaki sposób:-);-):tak::-)

Pozdro;-):tak:

A no to saruniu wszystkiego najlepszego i Wam!!!!:tak:

Dzięki dziewczyny.
Mój mąż w rocznice ślubu sobie popił na imprezce i teraz śpi:eek:
A mnie w to graj, bo potężny niechciej mnie dopadł...:-D:-D:-D:-D

Sara gratuluję:-):-):-):-)
a ja nie wiem kiedy będziemy mic rocznicę ile jesteśmy razem
po 6 latach to człowiek może zapomnieć no nie??
ale to chyba było w pazdzierniku :confused::sorry2:

reklama
Do góry