reklama
..aenye
Mama grudniowa'06
heh, wzruszylam sie :-)
Jlonku, wielki buziak!..
Jlonku, wielki buziak!..
A
Agaton
Gość
nonku mozesz mi przeslac ten adres??
czarna551
Fanka BB :)
Laski co mam zrobić wystawiłam wózek na allegro i laska mi dziś pisze prośbe o wycofanie oferty??Powód podała że wygrała jakąś tam inną aukcję z wózkiem, I co być chamska i nie odwołać czy być dobra i odwołać???
sugarspunsister
matka polka superstar
no coz
zachowanie nie za ladne
ale jak nie odwolasz i ona wygra to tylko bedziesz miala potem jazde bo ona i tak nie zaplaci, powystawiacie sobie negatywy , poklocisz sie etc
wiec ja na Twoim miejscu bym ladnie napisala ze zachowala sie bardzo niewporzadku i gdybys chcial;a byc zlosliwa to moglabys nie odwolac jej oferty ale odwolasz
i nastepnym razem proponujesz dokladne przemyslenie decyzji nim zalicytuje kilka aukcji na raz
zachowanie nie za ladne
ale jak nie odwolasz i ona wygra to tylko bedziesz miala potem jazde bo ona i tak nie zaplaci, powystawiacie sobie negatywy , poklocisz sie etc
wiec ja na Twoim miejscu bym ladnie napisala ze zachowala sie bardzo niewporzadku i gdybys chcial;a byc zlosliwa to moglabys nie odwolac jej oferty ale odwolasz
i nastepnym razem proponujesz dokladne przemyslenie decyzji nim zalicytuje kilka aukcji na raz
reklama
..aenye
Mama grudniowa'06
i ja tez, ja tez!
jej, sugar, to juz grubo ponad polowa.. daje ci sie we znaki? jak imie? wybrane?
jej, sugar, to juz grubo ponad polowa.. daje ci sie we znaki? jak imie? wybrane?