reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

czarna wycofaj bo i tak laska nie kupi i beda tylko problemy

no wlasnie sugar opowiadaj co u malutkiej, kopie mocno? jak brzuszek?
uglasiaj ja ode mnie :tak:

reklama
tak sobie poczytalam o p. Marku (artykul i topic: ludzkie tragedie) nie wiem czy moze juz to ktos zrobil, ale weszlam na strone Uwagi i napisalam maila ( nawet jesli ktos dziala to moze im uswiadomi ze sprawa jest wazna i cos z tym zrobia) podalam linka do artykulu i do strony bb gdzie dziewczyny wszystko opisuja...bardzo bym chciala zeby sie udalo pomoc, tacy ludzie naprawde zasluguja na pomoc!!!

a propos ciazy...

to ja sie bardzo ciesze bo moja sis wlasnie wchodzi w 8 miesiac, bedzie chlopiec i bardzo sie ciesze, gdybysmy dali rade finansowo juz bym byla w ciazy, ale niestety, no ale moja sis zaszla w ciaze w odpowiednim momencie i dzieki ijej malenstwu nasyci moje pragnienia, naprawde jestem zla!! bo wkurzja mnie teksty chcialabym miec dziecko ale nie moge sobie pozwolic na nie :huh: ale taka jest smutna prawda

nie piszę , bo jestem marcóweczką, tylko chwilowo u nas mały zastuj,więc czytam sobie inne wątki:tak:nie czujcie się wyróżnione, nie podczytuję tylko was:-D

Agaton z tego co wiem to dziewczyny pisaly do tvn, polsat i do ekspresu reporterow z 2. Ale pisania nigdy nie za duzo. Wiem, ze jakas tv sie z nim juz kontaktowala. tak mi wczoraj mowila pani redaktor.

halo baby :rofl2:

co do wypadku nie wchodzę w dyskusje bo uważam, że nie ma po co ...

Nieistotna doskonale Cię rozumię bo miałam tak z Milakiem, byłam człowiekiem wkurwem od rana do wieczora zła albo wściekła, fuczałam na męża i wszystkich dookoła i nie ukrywam, że miałam takie dni, że chciałam się ciepnąć z balkonu:sorry2:

mnie uratowała praca :rofl2: kontakt z innymi ludźmi, obowiązki i takie tam :tak: nawet mi kurna ochota na sex wróciła, nomalnie bzykanko 2 razy dziennie :-p

Atol sklepik cudnnyyy :-D:happy2::-D

reklama
czarna luzzzz tylko dla własnego zdrowia psychicznego, przestałabym traktować wszystkich podczytujących grudniowy wątek jak żądnych krwi wampirów:tak:

Do góry