reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Moja dziś zaliczyła liścia szeflery.
Trująca:szok:
Na szczęście nie zdążyła wyssać soku ani połknąć. Ale stracha miałam...:no:

reklama
no tak te puzzle u nas sie nie sprawdzily jako mata :huh: Agatka od razu skumala ze je mozna cale na czesci pierwsze rozlozyc, no i tak od samego poczatku je z J zbieralismy i skladalismy, a osttnio sie wkurzylam i schowalam bo wiecznie po calym pokoju rozwalone, i to skladanie:angry::baffled:

ja sie nie znam na roslinkach i dlatego wszystko co nie jest trawa trawnikowa, koniczyna, mleczem :-D:-D:-D wyciagam z paszczy (no jeszcze kilka moge wymienic i rozpoznac)
Kate za pierwszym razem przeczytalam ze psia kupke i zaczelam sie smiac, ale doczytalam sie w koncu.

a ja dzisiaj dalam malej poziomke ktora znalazlam (zmielona w paszczy mojej:-D)

Dawid śpi w łóżeczku-a mi serce pęka:-:)-:)-:)-:)-:)-(
nie wiem jak to wytrzymie:no::no::no:
też chce do kina ale do Katowic na 3D:-):-)
Może wrzucić ktoś zdjęcie tych puzzli jak to wygląda:confused::confused::confused:

A Roni:confused:????? Co z nią?? Bo chyba się dość mocno wku..rzyła wczoraj
Mam nadzieję ze wróci:-) i że nie mówiła serrio;-):no::no::no:

reklama
oj dziewczyny jak mi sie kino marzy...............
tak chcialam isc na Shreka!!!!!!!
moze za jakis czas jak u nas w miscie zagraja???

wczoraj Sugar miala to wesele siostry ciekawe jak bylo :confused:

Do góry