reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

mamusie grudniowe:)

Dobry wieczór
Właśnie jestem po wizycie u dentystki tak więc najważniejsze ubytki naprawione ;D zostały tylko dwie malutkie ale mogą miesiac po czekać bo jak narazie za dużo wydatków.

reklama
Witam was serdecznie.
Wczoraj zrobilam test i wyszla taka strasznie slabiutka kreseczka ktora powinna wskazywac ciaze..
Ale jezeli wszystko pojdzie ok..i test ktory za kilka dni wykonam potwierdzi pierwszy wynik to rowniez bede z Wami..Termin na okolo 14 grudnia:)
Moze mialyscie tez takie wyniki testow?
To byloby moje pierwsze dziecko..i nie mam pojecia co i jak?
Uwielbiam kawe..ale teraz stop..Poki sie nie nie wyjasni..Bierzecie kwas foliowy?

Anjali witaj
ja również miałam bardzo blada kreseczke na tescie dopiero jak zrobiłam bete uwierzyłam:))) co do kawki to przeszłam na bezkofeinową a fiolik biore 1x dziennie

hej Anjali! witamy goraco :) :) :) ja tez mialam taka sytuacje jak ty - taka slabiutenka kreseczka, ze jakbym nie chciala jej fotki zrobic, to nie wychodzila. a moj m w nia nie uwierzyl i powiedzial, ze dopiero jak sie okaze, ze to naprawde dzidzia, to dopiero bedzie sie cieszyl!!! alez bylam zla :) no i na betce wyszlo, ze to dzidzia... :)

dorotak... no ja mialam dzisiaj cos podobnego... od 16 zaczal mnie meczyc bol jak na @ i bolal mnie krzyz. i choc nie po raz pierwszy zdarzylo mi sie to w tej ciazy, to dzisiejsze dolegliwosci byly silniejsze. i przerazilam sie nie na zarty. bo juz raz mi sie nie udalo... wtedy ciąża obumarła... więc wyobrazalam sobie najgorsze i beczalam :( no i nie wiem do teraz, co i jak, sluziku nadal mam b. duzo, ale bialego i nie wypatrzylam zadnego zaciemnienia, ktore wskazywaloby na plamienie.. nie wiem, co o tym sadzic. macie tak tez? ja jestem dopiero w 5 tygodniu, wiec wszystko moze sie zdarzyc.. ale tak bardzo, bardzo tego nie chce...! czy ladnie rosnaca beta wyklucza poronienie?
juz nic nie wiem :(

..aenye jedynie co Ci mogę doradzić to jak najwiecej wypoczywac jak masz tylko okazje no i oczywiscie pozytywne myśli !!!!!!! nie wolno Ci myśleć ze stracisz maleństwo przecież chcesz dla niego jak najlepiej. Może spróbuj jutro jeszce raz zadzwonić do gina i powiedz co Cię niepokoi może znajdzie wcześniejszy moment. Buziaki i trzymaj się i myśla jak to będzie miło trzymając maleństwo na rączkach koło choinki:)

Moj chlopak wykazal sie sceptycyzmem.
Stwierdzil ze poczeka na wyrazniejszy sygnal.Zdenerwowalam sie bo poczulam ze ktos nie traktuje mnie powaznie...Jakbym jakies zwidy miala  ::) Chcoaz nie dziwie sie mu...Ta kreseczka to byl raczej delikatny, cieniusienki paseczek. Ledwo dostrzegalny...
Duzo czytalam i ponoc zdarzyc sie moze taki bol brzucha.
Moze No-spa pomoze? Przymajmniej to polecali lekarze.
Bardzo chcialabym zeby ta ciaza okazala sie prawda.. Boje sie pobran krwi wiec z beta poczekam. Ciaza nie zajac :D
Powoli bede sie jednak przyzwyczajac do mysli ze bede mama.
Suwaczek nie zaszkodzi prawda?

hehe wychodzi z tego że prawie wszyscy tatusiowie grudniowi to niedowiarki ( moj też dopiero w bete uwierzył) :)) Mój jest teraz tak szczęśliwy że co wieczór pyta sie jak tam sie ma maleństwo czy aby dbam o siebie a jak za dużo robie to krzyczy na mnie że mam uważać:))

reklama
Do góry