reklama
Witam was serdecznie.
Wczoraj zrobilam test i wyszla taka strasznie slabiutka kreseczka ktora powinna wskazywac ciaze..
Ale jezeli wszystko pojdzie ok..i test ktory za kilka dni wykonam potwierdzi pierwszy wynik to rowniez bede z Wami..Termin na okolo 14 grudnia
Moze mialyscie tez takie wyniki testow?
To byloby moje pierwsze dziecko..i nie mam pojecia co i jak?
Uwielbiam kawe..ale teraz stop..Poki sie nie nie wyjasni..Bierzecie kwas foliowy?
Wczoraj zrobilam test i wyszla taka strasznie slabiutka kreseczka ktora powinna wskazywac ciaze..
Ale jezeli wszystko pojdzie ok..i test ktory za kilka dni wykonam potwierdzi pierwszy wynik to rowniez bede z Wami..Termin na okolo 14 grudnia
Moze mialyscie tez takie wyniki testow?
To byloby moje pierwsze dziecko..i nie mam pojecia co i jak?
Uwielbiam kawe..ale teraz stop..Poki sie nie nie wyjasni..Bierzecie kwas foliowy?
..aenye
Mama grudniowa'06
hej Anjali! witamy goraco ja tez mialam taka sytuacje jak ty - taka slabiutenka kreseczka, ze jakbym nie chciala jej fotki zrobic, to nie wychodzila. a moj m w nia nie uwierzyl i powiedzial, ze dopiero jak sie okaze, ze to naprawde dzidzia, to dopiero bedzie sie cieszyl!!! alez bylam zla no i na betce wyszlo, ze to dzidzia...
..aenye
Mama grudniowa'06
dorotak... no ja mialam dzisiaj cos podobnego... od 16 zaczal mnie meczyc bol jak na @ i bolal mnie krzyz. i choc nie po raz pierwszy zdarzylo mi sie to w tej ciazy, to dzisiejsze dolegliwosci byly silniejsze. i przerazilam sie nie na zarty. bo juz raz mi sie nie udalo... wtedy ciąża obumarła... więc wyobrazalam sobie najgorsze i beczalam no i nie wiem do teraz, co i jak, sluziku nadal mam b. duzo, ale bialego i nie wypatrzylam zadnego zaciemnienia, ktore wskazywaloby na plamienie.. nie wiem, co o tym sadzic. macie tak tez? ja jestem dopiero w 5 tygodniu, wiec wszystko moze sie zdarzyc.. ale tak bardzo, bardzo tego nie chce...! czy ladnie rosnaca beta wyklucza poronienie?
juz nic nie wiem
juz nic nie wiem
..aenye jedynie co Ci mogę doradzić to jak najwiecej wypoczywac jak masz tylko okazje no i oczywiscie pozytywne myśli !!!!!!! nie wolno Ci myśleć ze stracisz maleństwo przecież chcesz dla niego jak najlepiej. Może spróbuj jutro jeszce raz zadzwonić do gina i powiedz co Cię niepokoi może znajdzie wcześniejszy moment. Buziaki i trzymaj się i myśla jak to będzie miło trzymając maleństwo na rączkach koło choinki
..aenye
Mama grudniowa'06
o rany, to bylyby najwspanialsze swita w moim zyciu..
Moj chlopak wykazal sie sceptycyzmem.
Stwierdzil ze poczeka na wyrazniejszy sygnal.Zdenerwowalam sie bo poczulam ze ktos nie traktuje mnie powaznie...Jakbym jakies zwidy miala : Chcoaz nie dziwie sie mu...Ta kreseczka to byl raczej delikatny, cieniusienki paseczek. Ledwo dostrzegalny...
Duzo czytalam i ponoc zdarzyc sie moze taki bol brzucha.
Moze No-spa pomoze? Przymajmniej to polecali lekarze.
Bardzo chcialabym zeby ta ciaza okazala sie prawda.. Boje sie pobran krwi wiec z beta poczekam. Ciaza nie zajac
Powoli bede sie jednak przyzwyczajac do mysli ze bede mama.
Suwaczek nie zaszkodzi prawda?
Stwierdzil ze poczeka na wyrazniejszy sygnal.Zdenerwowalam sie bo poczulam ze ktos nie traktuje mnie powaznie...Jakbym jakies zwidy miala : Chcoaz nie dziwie sie mu...Ta kreseczka to byl raczej delikatny, cieniusienki paseczek. Ledwo dostrzegalny...
Duzo czytalam i ponoc zdarzyc sie moze taki bol brzucha.
Moze No-spa pomoze? Przymajmniej to polecali lekarze.
Bardzo chcialabym zeby ta ciaza okazala sie prawda.. Boje sie pobran krwi wiec z beta poczekam. Ciaza nie zajac
Powoli bede sie jednak przyzwyczajac do mysli ze bede mama.
Suwaczek nie zaszkodzi prawda?
hehe wychodzi z tego że prawie wszyscy tatusiowie grudniowi to niedowiarki ( moj też dopiero w bete uwierzył) ) Mój jest teraz tak szczęśliwy że co wieczór pyta sie jak tam sie ma maleństwo czy aby dbam o siebie a jak za dużo robie to krzyczy na mnie że mam uważać)
reklama